Povej mi, kaj nosi, pa ti povem …

Da bi o njem izvedela kaj uporabnega, ti ga ni treba vedno sleči. Sploh pa se to ne spodobi, če sta si ravno segla v roko (lahko pa za silo pogruntaš, kakšne vrste ptič je, če si pozorno ogledaš njegovo perje).

5. 7. 2013

1. Navidezno sproščen ulični stil

Ni tako samozavesten, kot se zdi. Kupuje v najbolj frajerskih trgovinah, da bi možnost stilskega spodrsljaja spravil na minimum. Doma ima pod posteljo brez dvoma polno modnih revij, iz katerih črpa navdih. Ne bo se branil šopinga v dvoje in enkrat ena je, da se boš ob njem stilsko prenovila. Če te osvaja tipček te vrste, si najbrž klasična 'kul' bejba, ki ima pred svojim pragom kar dolgo vrsto.

2 Vintidž oblačila in čudni čevlji

Ta fant pa JE samozavesten: požvižga se na pravila in na to, kaj bodo drugi rekli. Njegov barvit stil nakazuje, da ima bujno domišljijo, ki bi te znala zabavati tudi na daljši rok. Če se je ogrel zate, si zagotovo nekaj posebnega – nekaj na tebi, pa čeprav samo majhen detajl, je močno pritegnilo njegovo pozornost, zato ne pričakuj, da se bo kar tako vdal.

3. Zelo draga obleka in čevlji iz redkega usnja

Te osvaja 'črna kravata', ki je zunaj pred lokalom parkirala svoj ferrari? Moraš biti pa presneto lepa in okrancljana po zadnji modi (nohti, frizura, stopnja porjavelosti), da ti je sploh namenil pogled. Mladi gospod da zelo veliko na etiketo in status, zato ga boš lahko obdržala le, če boš svojo brezhibnost skrbno vzdrževala.

4. Platnene tričetrtinske hlače, T-majčka, natikači

Okrog fanta se ne drenjajo punce, natakarju ni naročil, naj ti nese pijačo, nič takšnega ti ne bo rekel, da bi te navdušil, in te za začetek tudi ne bo povabil na večerjo. Pričakuj povabilo na bližnji hrib, kjer se bo izkazal za dobrega poslušalca. Če si ob sebi želiš zanesljivega fanta, ki te bo spoštoval, kot si zaslužiš, je mogoče čas, da daš prednost vsebini pred embalažo.

Besedilo: Alja Maček