Postani njegova zaveznica

Se sprašuješ, zakaj za vraga tvoj dragi v vsem pretirava. Je res tako ambiciozen ali ga žene kaj drugega?

28. 10. 2010

Draga moja, njegove ambicije, ki jih kaže navzven, imajo močan notranji motor ... To je strah pred konkurenco.

Tekmovalni so po naravi

Nenehna tekmovalnost v svetu, v katerem mora biti kot moški najboljši, ga slej ko prej privede do pretirane ambicioznosti, njegovo zaupanje v ljudi vsakodnevno usiha, postaja nezaupljiv in vedno bolj zaprt vase, prepričan je, da se mora za obstanek v tem krutem svetu boriti sam, zato ima veliko navideznih prijateljev, z njimi ne more (in noče) stkati posebno globokih vezi. In kje se v tem začaranem krogu znajdeš ti? Poskusi s posebno taktiko in postani njegova zaveznica.

Kako se mu lahko približaš?

V njegovi družbi ne ustvarjaj priložnosti za podpihovanje njegovega strahu; strogo prepovedano je spogledovanje z njegovimi prijatelji; ne hvali dosežkov njegovih sodelavcev; ne omenjaj, da ima tip v fitnes centru večje mišice kot on (tudi, če jih ima!); ne oziraj se za dragimi stvarmi, za katere veš, da ti jih ne bo mogel privoščiti ... Ob takih po tvojem mnenju sicer povsem nedolžnih pripombah v njegovih očeh ustvarjaš potencialne situacije za ponižanje njegovega že tako ranjenega moškega ega. Na tem področju je izredno ranljiv, zato bodi prizanesljiva in se raje kot na kritike osredotoči na hvalo, ob tebi se mora namreč počutiti popolnoma varno. Ko se bo, se ti bo čustveno zaupal. A šele, ko bo začutil, da je na to pripravljen, zato bodi z njim potrpežljiva.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri