Poglej ga

En pogled na moškega ti lahko pove veliko o njegovi naravi.

29. 12. 2009

Nekaj potez njegovega obraza in zgornjega dela trupa ti lahko grobo opiše njegovo naravo, a naj poudarimo, da kljub temu vedno obstajajo izjeme!

Če ima … veliko glavo

Strokovnjaki so potrdili, da velikost je pomembna! Večjo glavo ima tvoj moški, večji naj bi bil njegov inteligenčni kvocient.

Če ima … kvadratno čelo

Moški s kvadratnim čelom je po vsej verjetnosti egoist. Njegovo obnašanje do tebe bo sprva toplo, potem pa se bo odnos hitro ohladil. Verjetno ga ne bo kaj dosti zanimalo, kaj se dogaja s tabo.

Če ima … majhna ušesa

Moški z majhnimi ušesi so tisto, kar iščeš – moškega, ki mu lahko zaupaš in ki ti bo ostal zvest za vedno.

Če ima … ozke ustnice

Ozka ustnica pri moškem nakazuje na to, da ima malce težav z izkazovanjem svojih čustev. Ne pričakuj, da ti bo že po enem mesecu izkazal ljubezen.

Če ima … polne ustnice

Moški polnih ustnic je čustveno nabit in pravi hedonist. A njegova želja po užitku ga bo verjetno hitro pognala iz ene postelje v drugo, zato previdno!

Če ima … poudarjeno čeljust

Moški s poudarjeno spodnjo čeljustjo ima visoko raven testosterona, kar ga uvršča v skupino moških, ki bodo po vsej verjetnosti varali svojo partnerico.

Če ima … zarezo v bradi

Zareza v moški bradi nakazuje pravega romantika, ki ti bo znal pripraviti prijetno presenečenje in te razvajati ob soju sveč.

Če ima … široka ramena

V njem se skriva pravi zapeljivec, ki te bo ogovoril prvi, to je v njegovi naravi. Če ga boš uspela ujeti v svoje niti, te bo osrečeval s pozornostmi celo življenje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri