Pet najpogostejših moških sanj

Kanadski raziskovalci so objavili in razložili pet najpogostejši moški sanj. Zjutraj ga napolnjena z novim znanjem vprašaj, o čem je sanjal.

18. 2. 2013

Seks

Če te je v sanjah prevaral z žensko, ki jo pozna, to pomeni, da ga privlači katera od njenih značajskih, in ne telesnih značilnosti. Če te je prevaral z neznanko, bodi pozorna na vsebino njegovih erotičnih sanj, saj gre za njegovo fantazijo, ki bi jo rad uresničil – s tabo.

Zasledovanje

To je prava mora – v sanjah ga nekdo zasleduje, tvoje noge pa so težke tono ali celo zvezane. Takšne sanje pomenijo, da je pod pritis­kom, a ni nujno, da bi mu rad ubežal. Sanjski zasledovalec je simbol nečesa, kar ga motivira in potiska v točno določeno smer.

Padanje

Stres, ki mu je izpostavljen na delovnem mestu ali doma, je zanj preprosto prevelik zalogaj.

Učenje za test

Takšne sanje med faksom niti niso pogoste, nastopijo pa, ko je moški že v službi. Kažejo na perfekcionizem, željo po biti najboljši in napredovati hitreje od drugih.

Zamujanje na pomemben dogodek

V resnici se tega boji, očitno pa ima v resničnem življenju tekmeca, ki je korak pred njim, in se boji, da ga bo težko ujeti.   

 

Pripravila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri