Osvoji jo vsak dan znova

Lahko prestavljaš gore, jo pelješ v Pariz in se na pamet naučiš vse poze iz Kamsutre – nič ne pomaga, če se zbudiš iz zimskega spanja le na valentinovo, za njen rojstni dan ali pač takrat, ko ti je že zagrozila z izselitvijo in novim ljubimcem.

27. 2. 2010

Vesela bo drobnih pozornosti

Kdo pravi, da moraš postati milijonar, da bi jo lahko razvajal, kot si želiš (ali kot misliš, da si želi ona)? Medtem ko boš ti leta in leta hranil denar za zaročni prstan, ti bo ona že trikrat ušla s fantom, ki ji bo znal prinesti rožico …

Kdo vam je vbil v glavo, da smo tako zahtevne?

Naša edina želja je, da bi nas bolj ali manj imeli neprestano v mislih. Če nas kaj razžalosti, so to fantje, ki se nam ves teden ne javijo, potem pa v nedeljo z darilom ‘zmačkani’ stojijo na vratih in moledujejo za seks.

Pripravi jo na dogodek stoletja

Ko se bliža njen veliki dan, jo začni opozarjati že kak teden prej. Tako boš iz običajnega dogodka napravil praznik.

Čez teden dni praznuje rojstni dan? Zakaj ji ne bi vsak dan podaril rožice? Gre jutri dopoldne na pomemben razgovor za službo? Pripravi ji zajtrk in priloži darilce, na primer rdeče tangice s sporočilom: ‘Pravijo, da pri razgovorih najbolj pomaga, če si oblečena v rdeče. Vem, da ti bo uspelo.’ Je sploh mogoče, da ne bi dobila službe, če bo na razgovor prišla tako samozavestna?

Migaj z repkom, ko se srečata

Kadar se nekaj časa ne vidita, jo najprej in najbolj zanima to, ali si jo kaj pogrešal. Namesto hitrega ‘Živijo!’ ji daj dolg poljub in jo močno privij k sebi. Stavimo, da bo njena utrujenost čudežno izginila!

Je imela naporen dan? Zakaj ji ne bi pripravil vroče kopeli in v kopalnico namestil nekaj dišečih svečk? Zagotovo ne bo imela nič proti, če ji boš za poseben dodatek zdrgnil hrbet ali umil lase.

Če pa bo po kopeli zadišalo še kaj dobrega iz lonca, ti bodo delnice, ki si jih vložil v vajino razmerje, vrtoglavo narasle. Ali si ne zasluži vse te pozornosti, ko je pa tako zlata?

Zagrabi za pisalo

V tej neosebni dobi se je romantika znašla na robu izumrtja. Časi na roko napisanih pisem so (skoraj) nepreklicno mimo. Naj ti zaupamo, da boš nanjo napravil velik vtis, če ji boš kdaj napisal nekaj vrstic. Možnosti je več: v papirnici si našel zabavno voščilnico in ji jo pošlji (pa čeprav jo boš videl čez eno uro); v torbico skrij listek, na katerega si napisal, da jo ljubiš; podari ji dnevnik in popiši prvo stran … Vzelo ti bo le minuto, njej pa bo polepšalo dan, teden, leto!

Pa brez izgovorov, da imaš nečitljivo pisavo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri