Osvajalska taktika: Oglej si njegovega psa!

Hov hov taktika, ki ti bo pomagala razvozlati odnos med njim in njegovim najbolšim štirinožnim prijateljem, ter ti pokazala kako se prebiti vse do njegovega srca.

6. 11. 2013

Zaščitnik

Posvojil je kužka iz zavetišča – problematičnega, starega, celo malo smešnega na pogled, a sta kot rit in srajca.

Ga hočeš? Všeč mu boš, čeprav si starejša od njega in ne ravno manekensko lepa. Zagotovo je dobra oseba, sočuten in nesebičen, zato se ti zanj splača potruditi. Navdušila ga bo predvsem tvoja vsebina, cenil bo tvojo iskrenost, zapeljala ga bo tvoja nežnost. Pred njim ne igraj tigrice, ne rjovi in ne bodi napadalna, ker ne bo delovalo!

Tekmovalec

zlati prinašalec

S svojim zlatim prinašalcem tekmujeta, kdo bo hitreje na cilju in kdo bo v letu ujel več frizbijev. A ni le tekmovalen, temveč tudi hiperaktiven – če nisi super fit, bo težka.

Ga hočeš? Potem pa obleci pajkice in ozko majčko ter teci za njim! Zakaj pajkice? Ker te v širokih oblačilih sploh ne bo opazil! In ker je tekmovalen na vseh področjih svojega življenja, je čisto jasno, da mora biti najlepša punca v mestu njegova. Če si dovolj top top top, kar pogumno ...

Perfekcionist

pes

S kužkom sta kot kopiji: oba sta mišičasta in urejena (da kakšna dlaka ne bi bila na svojem mestu, je popolnoma nepredstavljivo), v svoji okolici pa vzbujata strahospoštovanje.

Ga hočeš? Ključ do njegovega srca je ljubeznivost. Ne nasedi njegovi zastrašujoči zunanji podobi, saj fantovo srce (sicer skrito pod goro mišic) hrepeni predvsem po nežnosti. Psi, ki so jih vzgojili za pasje boje, so do gospodarja izredno zaščitniški in ljubeči: so kot mama in oče v istem telesu. Če mu lahko daš prav to, se bosta odlično razumela.

Latinski ljubimec

orlando bloom

Nemogoče ju je ne opaziti: on je ves potetoviran in oblečen po zadnji modi, pes pa v ničemer ne zaostaja za njim. Njegova rutka in pasja ovratnica se stilsko povsem ujemata.

Ga hočeš? Fant je čistokrvni lovec na ženska srca. Da bi ga zapeljala, kot se spodobi, se moraš preleviti v seksi žrtev (namig: na zelo visokih petah in v ozkem krilcu namreč precej težko hodiš, zato se zdi, kot da želiš, da bi te kdo ujel). In ko te ujame, spet pobegneš ... do trenutka, ko te spet pogreša in tako dalje ...

Velik otrok

jack russel

Ko ju gledaš, ni jasno, kdo bolj hrepeni po igri – on ali njegov hiperaktivni kosmatinec.

Ga hočeš? Osvojila ga boš z nagajivostjo, pozitivno naravnanostjo in željo po zabavi. Če ne boš načenjala velikih tem, se bosta dobro razumela. Ob prvem prepiru pa vedi: veliki otroci so večno stari tri leta, hočejo imeti prav, so egocentrični in zahtevni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri