Odkrij skrivnost očarljivosti!

Te zanima, kako postati tako očarljiv in privlačen, da se ti nobena ženska ne bo mogla upreti? Naj ti zaupamo, da je skrivnost …

9. 3. 2007

Pravzaprav je vse skupaj popolnoma preprosto, do očarljivosti te loči le nekaj korakov.

Naučiti se moraš biti očarljiv!

Verjetno si že opazoval moške, ki so dvorili in bili pri tem tako zelo uspešni, da bi jim čestital še največji sovražnik. Da se boš lahko samozavestno podal na osvajalski pohod, ti ponujamo nekaj osnovnih vodil:

1. Iz rokava stresi prave šale

Ko se pridržiš njeni družbi in se z njo zapleteš v pogovor, bodi šaljiv. Če boš zabaven in jo boš spravljal v smeh, si zagotovo na dobri poti k očarljivosti.

2. Mmmm, začimbe

Ko jo boš osvajal, bodi nepredvidljiv v svojih dejanjih. S tem boš vsak trenutek prilil olje na ogenj in začinil vajino spoznavanje. Bodi radoveden in ji postavi kakšno nenavadno vprašanje, s tem boš v njenih očeh popolnoma drugačen od drugih moških! Za naslednje skupno druženje pa izberi nenavaden kraj.

3. Od besed k dejanjem

Pomembno je, da si prepričan vase in v svoje besede. Ne pozabi, da veliko ženskih ušes rado sliši lepe besede. Še več pa je takih, ki jih prepričajo le konkretna dejanja. Zato pazi, kakšne obljube ji daješ na začetku …

4. Prijateljica ali kaj več?

Nauči se pogovarjati z žensko! Ne pozabi, da ona ni tvoja prijateljica, ki ji lahko namečeš kup zbadljivk, pa se jim bo samo smejala. Ženske smo občutljiva bitja, zato z nami ravnaj kot z najbolj občutljivimi cvetlicami.

5. Izkaži ji spoštovanje

Če ti je ženska všeč, lepo ravnaj z njo. To pomeni, da jo moraš spoštovati, predvsem pa ji moraš to pokazati – naj ona to začuti že ob prvem pogovoru!

6. Velik otrok, ne hvala!

Nikar ne bodi trapast in otročji v njeni družbi. Morda bodo tvoje otročje šale nekaj časa delovale, a verjemi, da ne ravno dolgo!

7. Nezavedna govorica

Če jo še tako vneto prepričuješ v nekaj, kar ti na obrazu piše, da ni resnično, bo vsak trud zaman. Govorica telesa, ki je nezavedna, ima namreč veliko moč. Zato bodi nasmejan in nikoli ne prekrižaj rok, ko se pogovarjaš z njo – takšna zaprta drža telesa bo podrla vse tvoje načrte pri doseganju statusa velikega očarljivca!

8. Vsaki pripada svoj trik

Če jo osvajaš s preverjenimi triki svojih prijateljev, dobro premisli, kateri bi lahko bil pravi. Če si nenehen osvajalec, trikov ne ponavljaj pri vsaki ženski. Vsaki nameni drugačnega! Tu se skriva skrivnost!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri