Obvladaj strategijo zapeljevanja

Kako ustvariti intimno vzdušje in zapeljati žensko, ne da bi izpadel popoln bebec? Ponujamo ti preprost postopek, ki te bo vodil do skrivnosti uspešnega zapeljevanja.

16. 8. 2007

Redki srečneži se rodijo kot naravni zapeljivci v stilu Casanove in ker po vsej verjetnosti ti nisi med njimi, te čaka ogromno vaje. Preden ti ponudimo prvo lekcijo, ti dajemo 'domačo nalogo' – pojdi ven in začni spoznavati ženske!

Prva lekcija:

Postopno povečevanje priložnosti

Več žensk boš spoznal, bolj boš lahko izpilil svoj občutek za zapeljevanje in osvojil najpreprostejše tehnike, na katere ženske 'padajo'. Naj ti bo vsako novo poznanstvo v izziv, pa čeprav ti na prvi pogled dekle ni tako slastno kot zapeljivka iz oglasnega plakata. Spoznaj jo in morda boš ob njej spoznal nove razsežnosti ženskega sveta.

Druga lekcija:

Načrtovanje dogodkov

Tako kot v poslu, moraš tudi pri ženskah narediti skrben načrt osvajalskega napada. S pomočjo načrta, ki ga seveda prilagajaš situaciji, boš počasi prihajal do bistva. Torej, če bi rad osvojil žensko, naslednjih dejanj ne smeš prepustiti naključju:

  • Kam jo boš odpeljal na zmenek?
  • Kako jo boš osvojil z besedami in kako bodo temu sledila dejanja?
  • Kakšen bo prehod od pogovora do prvega poljuba?
  • Kako jo boš povabil domov, da se ne bo prestrašila?
  • Kako jo boš vzburil in pripravil na seks?
  • Kako jo boš pripeljal do božanskega vrhunca?

Tretja lekcija:

Potrpežljivost

Ne misli, da bo potek dogodkov tekel tako gladko. Tega nikar ne pričakuj, tudi če se ti punca zdi zelo zagreta! Ključ do uspeha je potrpežljivost, kajti ena majhna napaka v hitrosti te lahko stane vsega truda. Zato bodi strpen in za vsak nadaljnji korak počakaj na pravi trenutek.

Četrta lekcija:

Sprejmi tudi zavrnitev

Če boš od ženske dobil košarico, jo pač boš! Verjamemo, da ti ne bo vseeno, a ob tem ne bo konec sveta. Namesto, da te to potolče, sprejmi zavrnitev s pokončno glavo in ohrani pozitivne misli, morda pa si te bo ob kakšni drugi priložnosti želela spoznati.

Peta lekcija:

Ni vse v seksu

In za konec še nasvet: Ženski daj vedeti, da ti ni le do seksa z njo. Verjemi, da ga boš deležen prej in več kot si sploh upal pričakovati!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri