Obremenilni dokazi proti njegovim resnim nameram

Kako svetl(eč)a je vajina prihodnost? Če ga prepoznaš po značilnostih v nadaljevanju, ta prav gotovo ni tako svetl(eč)a kot njegove 'feltne'!

9. 4. 2010

Če ne bi bila privezana …

… bi te verjetno odneslo s sedeža. Tako kot zna ‘bremzati’ na cesti, zna ‘zabremzati’ tudi takrat, ko se mu preveč približaš. Ko stvar postane preveč intimna, se ti nekaj dni ne oglasi na telefon. Raje se ne bi preveč navezal. Tipično, bo rekel tvoj najboljši prijatelj.

Če bo dobil banano …

… ko bo ravno hotel vreči na koš, bo verjetno zapustil igrišče. Ker si preutrujena za seks, se ne bo ponudil, da ti skuha večerjo in zmasira stopala, ampak bo hitro poklical na nekaj koncev in šel ven. Tipično, bodo rekle prijateljice.

Ni te predstavil svojim prijateljem in staršem

Že velikokrat si ga poskušala zvabiti, da bi šel ven s tvojo družbo, kosilo pri tvoji mami pa mu zveni kot znanstvena fantastika. Navsezadnje tudi ti ne veš, ali je bolj podoben svoji mami ali očetu. Gotovo je poročen in ima pet otrok, bo rekla tvoja babica.

Sicer pa tudi njega v resnici ne poznaš

Ko se slabo počuti, se ne zaupa tebi, ampak svoji bivši. Zate hrani lepe trenutke. Trenutke, minute, ure. Pretežno nočne. Tako ali tako ni preveč postaven, si boš rekle in …

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri