Njegovo moteče obnašanje: razkrinkano!

Strokovnjaki menijo, da moramo vse tisto, kar nas tako moti pri naših dragih, pripisati dejstvu, da imajo malce drugačen sistem razmišljanja.

16. 5. 2011

Poglej primere:

Moteče obnašanje

Izgubi pozornost, ko mu nekaj razlagaš.

Kaj to zares pomeni: Ker je moški, se lahko osredotoči izključno na eno stvar hkrati. Gledanje televizije, igranje igrice ali branje časopisa do konca zaposluje njegove misli, zato te ne ignorira, če mu nekaj pojasnjuješ, temveč informacij preprosto ne more sprejeti.

Moteče obnašanje

Zbada te, ko so okrog njegovi prijatelji.

Kaj to zares pomeni: Ko je v fantovski družbi, se njegovo obnašanje spremeni – pokazati se mora kot največji frajer in zafrkancija na tvoj račun pač sodi zraven. Poleg tega pa je to zanj pravi način, da te vključi v krog, zato bo najbolje, da ne kuhaš zamere.

Moteče obnašanje

Ne razume, da imaš obupno zanič dan.

Kaj to zares pomeni: Kako ti lahko neki tepec v službi pokvari cel dan? Tega tvoj dragi nikakor ne more dojeti, zato od tebe pričakuje, da se takoj nehaš sekirati. Če ti to ne gre, pa bo zagotovo naredil vse, da ti pomaga in te spravi v boljšo voljo. Prepusti se mu.

Moteče obnašanje

Ne sodeluje pri načrtovanju počitnic.

Kaj to zares pomeni: Fantje živijo iz dneva v dan in načrti za več mesecev (včasih tudi tednov) vnaprej jim dajejo občutek utesnjenjosti. Pri tem sploh ne gre za to, da bi se izogibal dopustu s tabo, le prihodnost brez obveznosti na vidiku je tako silno pomembna zanj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri