Njegove najhujše nočne more

Raziskave dokazujejo, da se nekatere teme pogosteje pojavljajo v ženskih, druge pa v moških sanjah. Te zanima, katere more ga največkrat nadlegujejo?

3. 11. 2010

Izgubil je službo

Fantje uspešnost svojega življenja ocenujejo skozi uspeh na delovnem mestu. Če je tam vse v redu, potem so srečni. V sanjah pa je situacija obrnjena – če jih preganja mora, da so bili ob službo, je to znak, da na nekem področju (profesionalnem ali zasebnem) nekaj ni povsem v redu.

Zapletel se je v pretep

Kadar sanja, da je žrtev fizičnega obračunavanja, je pod hudim pritiskom. Se bliža pomemben dogodek ali rok za oddajo projekta? Napetost, ki jo povzroča stres, učinkuje tudi med spanjem.

Ujet je na nevarnem kraju

Taka mora je simbol za željo, da bi zaščitil oziroma pomagal ljudem, ki so mu blizu. Tudi če v resnici ne gre za grozečo nevarnost, si njegovi možgani lahko izmislijo prav filmski scenarij. Sanje se pojavijo takrat, ko se na primer prepirajo njegovi starši ali pa ima njegov najboljši prijatelj zlomljeno srce.

Zaletel se je z avtom

Razbitine avtomobila ali celo letala v sanjah ponazarjajo občutek nemoči na določenih življenjskih področjih, na primer znašel se je v finančnih škripcih in ne ve, kako bi rešil težave.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri