Njegova samozavest je v centimetrih

Pozabi na merjenje palca, ušes in nosu. Poznamo zanesljivejši način, po katerem ugotoviš, kako veliko živalco ima tip v svojih boksericah. Velja pravilo, ki ga potrjujejo le najredkejše izjeme: super skulirani tipi imajo veliko premoženje, mali, nervozni in nespoštljivi nastopači pa majhnega. Vse, kar je vmes, je b. p. Okej. Normalno. Super fajn.

Njegova samozavest je v centimetrih (foto: profimedia) profimedia
2. 1. 2015

8 centimetrov

Pote je prišel z največjim avtom, kar si jih videla, z las mu je tekla briljantina v potokih, okrog vratu pa je imel širšo zlato ovratnico kot tvoj zlati prinašalec.

V restavraciji bo izvlekel svojo platinasto kartico in se hvalil o svojih poslovnih uspehih, tebe pa ne bo niti vprašal, katere pasme je tvoj Fido in katere so njegove najljubše igračke. Ne bo te povabil v savno, ker je tam prevroče, zato pa bo ljubosumen nate od prvega dne dalje.

12 centimetrov

Nosi hipsterska očalca, T-majčke z znakom Supermana in je očitno načitan. V ženskih revijah prebere vse članke o odnosih, ženskem obnašanju in super seks trikih.

Rad gleda pornografske filme, v katerih punce kričijo od užitka, ker ga imajo v tisti drugi luknjici (tudi tebe bo poskušal prevrniti na trebuh, ker je iz tiste perspektive njegovo premoženje mnogo večje). Svojo osvajalsko taktiko si je izposodil od zvitih žensk: toliko časa se bo delal nedostopnega, da ti bo postalo vseeno, koliko ga je v hlačah.

17 centimetrov

Ve, da se nima česa bati: ni je ženske na svetu, ki bi mu rekla, da je premajhen zanjo, kar nekaj pripadnic drugih narodov na svetu pa je, ki bi se nad njegovim premoženjem zamislile: Kitajke, Japonke in druge poševnooke mične gospodične, ki so baje vajene manjših poslov.

Ogovoril te bo, ko si v družbi, da bo preizkusil, kakšen vtis naredi tudi na tvoje prijateljice, in bo med vas poskušal vnesti nekaj tekmovalnosti na način 'pa da vidimo, katera me bo na koncu lahko dobila'. Domov bo šel z najbolj zagreto, čeprav se vam je približal samo in zgolj zaradi tebe.

21 centimetrov (ali več)

Nič na njem ne bo izdajalo, da je potreben ali osamljen. Zavohala boš njegovo samozavest in samo od sebe te bo vleklo v njegovo družbo. Nič v njegovem obnašanju ne bo spominjalo ne na pitbula, ne na zlatega prinašalca, ne na čivavo.

Punca, spoznala si dobermana, ki si vzame, kar si hoče, se drži ponosno in čaka, da se vajino razmerje razvije po naravni poti. Ugriznil bo samo, če mu boš nezvesta, saj mu ne bo jasno, kako si lahko prevarala ... njega! Upamo samo, da se znaš med seksom dovolj sprostiti, da boš z njim tudi dejansko uživala. Ah, vse ima svojo ceno ...

Pripredila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri