Njegova počitniška filozofija

Za izračun matematičnega razmerja med toplicami in džunglo potrebuješ

statistične podatke o njegovem počitnikovanju v zadnjih letih - še posebno aktualno pa naj bo zadnje ;)

7. 9. 2009

Predsezonski penzion paket

Verjetno družinski človek. Od tebe si želi vsaj dvajset otrok in polni penzion. Njegov moto je 'nič nas ne sme presenetiti'; v toplicah šminkira s copati za v vodo proti ježkom in ožigalkam, namazan z zaščitnim faktorjem 60.

All-inclusive

Še eden iz vrste ‘zanesljivežev’, čeprav z nekoliko višjim tolerančnim pragom za adrenalin. Moški, ki vsako leto izbere drugo eksotično lokacijo, klimatizirano, dezinficirano, organizirano, na Maldivih je dunajski zrezek in pomfrit. Z njim boš v živo videla kokosove palme.

'Cosmopolitanec’

Sovraži hojo v hribe in ležanje na plaži? Z njegovo pomočjo boš obogatila znanje umetnosti, jezikov in gastronomije. V pariških kavarnah bosta pila bordojca in razpravljala o Baudelairu. Marsikaj te bo naučil; vsaj poskusi!

Pustolovec

Njegove koordinate ti bodo večna uganka. Moškemu, ki ima džunglo v malem prstu in se je že šel polaganje rok z grizlijem, vedno zmanjkuje zraka. Če ne boš omenjala poroke in otrok, ti bo zvest. Če imaš rada izzive in kuščarja na žaru, je moški tvojih sanj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri