Njegov smisel za humor

Obstaja eno samo vprašanje, na katero bi enako odgovorile ve, soseda Jožica in Sharon Stone: “Kaj vam je na njem najbolj všeč?” Glej naslov.

26. 8. 2004

vici o prdcih

Prefinjeno, ni kaj. Blazno smešne se mu zdijo tudi šale o Janezku, še posebej tista genialna mojstrovina o Janku in Metki. Metka (v krilcu) je splezala na drevo in da ji Janko ne bi videl hlačk, jih je slekla … Očitno nezahteven tip s sindromom Petra Pana. Ne bo vas peljal na večerjo.

‘kaj je to’ vici

Ko ne veste odgovora na uganko Rumeno je, ima dvajset kil in leti po zraku, se reži kot pečen in nato vprašanje ponovi vsem gostom v lokalu tako glasno, da si začnejo tlačiti sir v ušesa. Seveda vas bo peljal na večerjo, a se bo težko osredotočil le na vas.

politični vici

Vaš tip se spušča v področja, v katera se večina raje ne bi. Verjetno je predrzen tudi na drugih življenjskih področjih, a glede na to, da rad šokira, naj se ga občutljive dušice, ki se za nameček še požvižgajo na politiko, raje izognejo.

vsi črni odtenki

Sarkazem, cinizem, ironija. Tip je inteligenten in inteligenco bo iskal tudi v vas. Če ga boste nasmejale, bo spregledal, da imate kakšen kilogram preveč; nosil vas bo po rokah. Sicer bo do vas neizprosen. Hotel vas bo narediti neumne. Ne pustite se; konec koncev niste vedno razpoložene za štos.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri