Njegov prvi jutranji ritual razkriva, kakšen moški je!

To, kar naredi najprej, razkriva, kakšen moški je.

Njegov prvi jutranji ritual razkriva, kakšen moški je! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2017

Se najprej oprha ali umije zobe? Poklopi budilko? Ali pa si želi zjutraj naprej seksati?

Moške smo vprašali, kaj najprej naredijo, ko zjutraj odprejo zaspane oči. Na podlagi njihovih navad so nam strokovnjaki zaupali, kakšni moški se skrivajo na naslednjih straneh.

Najprej poklopi budilko - 25 % moških

Lepotec, ki se mu zjutraj ne ljubi dvigniti čvrste ritke s postelje, življenja ne jemlje prav zares. Ležerno plava s tokom, in tudi dogajanje okrog njega ga ne vznemirja preveč. Če ste zagovornice erotičnega jutra, boste morale vzeti stvari v svoje roke.

Najprej si sčetka zobe - 16 % moških 

Če mu je svež jutranji zadah tako pomemben, je ta mladenič tudi zelo zanesljiv in z nogami trdno na tleh. Ne prestrašite se, ni niti dolgočasen. Čeprav je zelo praktičen, ga zanimajo tudi lepe in dragocene stvari. Je pravi gurman, rad ima lep nakit in je čuten ljubimec.

Najprej se oprha - 26 % moških

Vse prej kot lenuh, ta moški želi užiti vsako urico dneva. Zjutraj se mora oprhati, da se osveži, voda ga spravi v pogon. Je človek, ki mu je pomembna vsaka minutka, zato ima skoraj vedno kaj v načrtu. Ni tip moškega, ki bi cel dan preležal v postelji.

Najprej mora seksati - 20 % moških

Seveda če imajo srečo. In če ste tudi ve pripravljene, zakaj pa ne. Ta moški je poln energije, ljubeč in ima smisel za humor. Vsekakor je zanj seks zelo pomemben in tudi če se vam ne ljubi tega početi ob zori, bodite prepričane, da bo za stvar tudi kasneje čez dan.

Preveri še: Fantje iskreno: "Zaradi teh majhnih stvari vas bomo imeli še rajši"

Priporočamo tudi: Pozor, jutranji seks odpira nove seksualne svetove