Njegov najljubši šport ti pove, kako (se) ljubi

Je resen športnik, se s športom ukvarja samo zato, da bi bil lep, ali na športnih prireditvah trenira samo glasilke? Druga in tretja kategorija nam nista preveč seksi, zato smo pod cosmogled vzele samo prvo.

Motorist Rok Bagoroš (foto: Arhiv AML) Arhiv AML
5. 8. 2013

Tvoj motorist ...

... je neulovljiv, svoboden in magnetno privlačen. Pogumen in predvsem zelo samozavesten. Ker njegovo življenje uravnavajo hitre odločitve in hitrost, v svoji mladosti ni ravno tip na dolge proge. On ima roko na sklopki in nogo na plinu, zato tudi v postelji določa hitrost in pospeške. Če nisi dovolj samozavestna, te lahko njegov egocentrizem prizadene.

Kako ga osvojiš?

Tako, da ga s kolesom prehitiš po desni in nikoli ne čakaš nanj. Nekdo, ki v življenju veliko tvega, ima rad izzive in zanimala ga boš samo tako dolgo, dokler boš eden od njih. Ko sta skupaj, si predstavljaj, da si njegova sopotnica: prilagodljiva in mehka. Ko nista skupaj, delaj na tem, da si te bo želel.

Tvoj plavalec ...

... je ekstremno občutljiv, saj je njegov element voda. Je tudi izrazito tekmovalen in velik perfekcionist, kar pomeni, da bo do tebe zelo strog. Že njegova mogočna pleča so rahlo zastrašujoča, njegovo depilirano telo pa ... brez komentarja! Če ima kdo lepo telo, so to zagotovo plavalci, zato poleg oči vključi še druge čute in poslušaj, kaj ti pravi srce.

Kako ga osvojiš?

Z lepimi kopalkami, se razume! No ja, tudi, predvsem pa z odločnostjo, zanesljivostjo, točnostjo, samodisciplino in podobnimi super lastnostmi. Če razumeš, da ima pogosto potrebo po umiku v samoto, da bi se znova napolnil z energijo, si prava zanj. Taktika, ki pri njem ne deluje, pa je sama taktika: bodi iskrena, pa bo vse v redu.

Tvoj tenisač ...

... je uravnovešen, zanesljiv in eleganten. Njegovo življenje je en sam trening pravih potez, zato je iz njih sestavljeno tudi njegovo življenje. Ker ničesar ne prepušča naključju, mu manjka nekaj divjosti in nagonskosti, a je tako močan in vzdržljiv, da ni zato nič manj očarljiv. Je odličen opazovalec, navdušen načrtovalec in živahen sogovornik (je pač vajen vračati žogico).

Kako ga osvojiš?

S stilom, seveda! Iz svoje omare najprej pospravi vse obrabljeno, sprano ter pošvedrano ter se šele nato obleci in obuj! K stilu seveda spada tudi govorjenje brez kletvic, opravljanja ali hvaljenja same sebe. Pokaži mu, da si v življenju sposobna premagovanja ovir in soočanja s težavami. Zaljubil se bo v tvojo trdnost in neodvisnost.

Tvoj košarkar ...

... je v prvi vrsti timski igralec, zato bo tudi na vaju gledal kot na tim. Dva je zanj več kot ena, čeprav ne pomeni, da ena nima svoje osebnosti, nasprotno: da bi se s soigralcem dopolnjeval, mora imeti druge vrline. Ta fant je zanesljiv, natančen in družaben. Zelo rad te vpraša po nasvetu, čeprav ga potem ne upošteva, a vsaj uradno – vidva sta tim.

Kako ga osvojiš?

Tako, da pokažeš veliko resnosti in odgovornosti, ne pa samozadostnosti. Ta tvoj velikan išče nekoga, ki ga bo lahko branil in pazil nanj. Ne bo mu všeč, če si hitro premisliš, prav usodno pa bi bilo, če večkrat ne bi držala besede. Tega res ne mara! Kako bi pa bilo, če eden od soigralcev preprosto ne bi prišel na tekmo?

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri