Nežno razmerje: On in njegov vzglavnik

Način, kako spi, še bolj pa, kako objema (oziroma ne objema) vzglavnik med spanjem, je naravnost izdajalski. P. S.: Budilko si nastavi na zelo zgodnjo uro, ko je njegov spanec najbolj trden, nato pa vse fotodokumentiraj!

6. 9. 2013

Vzglavnika se skoraj oklepa  

Hitra diagnoza: stres! To, da se ponoči oprime blazine, je njegov intimen način spopadanja s stresom, o njem pa pove še nekaj plemenitega: s svojimi težavami namreč noče obremenjevati nikogar, razen blazine.

Sladko spi na sredini

In za nameček še na hrbtu! Če boš pozorno opazovala domače živali, boš lahko ugotovila, da tako spijo tiste, ki se počutijo varno. Hitra diagnoza: zadovoljstvo in samozavest.

Objema ga z obema rokama

Hitra diagnoza? Potreben je ljubezni in potrdil, da je v redu takšen, kot je. Z vzglavnikom ravna, kot bi šlo zate. Ni tip, ki bi sovražil stiskanje, zato mu vzglavnik lahko mirno izmak­neš in se mu ponudiš namesto njega.

Z njim se pokrije čez glavo

Ali ima bolj rahel spanec ali pa potrebuje temo in tišino. Hitra diagnoza: vsekakor mu nekaj ni po godu in mogoče si to celo ti. Vprašaj se, ali mu zadnje čase zares ne visiš preveč za vratom. Če je tako, prespi kakšen dan pri sebi doma.

Besedilo: Tina Torelli