Nenavadni načini, s katerimi se odziva nate

Narava je poskrbela, da njegovo telo kar samo od sebe, ne da bi o tem razmišljal, zanimivo reagira na tvojo bližino. Preveri, kako.

11. 8. 2011

Ko vidi tvoje solze, mu libido pade na ničlo.

Na Weizmannovem Inštitutu v Izraelu so si zamislili eksperiment, pri katerem je ena skupina moških vonjala solze, ki so jih ženske potočile med gledanjem žalostnega filma, druga skupina pa slano vodo. Obe tekočini sta sicer brez vonja, a moški iz prve skupine so pozneje precej manj mislili na seks.

Ko je vzburjen, se zbudi njegov feromonski sistem.

Smrad, ki se vleče za njim, ko se preznojen vrne s treninga, je čisto nekaj drugega kot vonj, ki ga oddaja med vajino posteljno telovadbo – pa čeprav je tudi takrat premočen od ‘napora’. Zakaj? Odgovor se skriva v feromonih, ki jih izloča med vzburjenostjo in ki poskrbijo, da ti kljub prepotenosti diši.

Ko imaš ovulacijo, mu hormoni podivjajo.

Na floridski univerzi so ugotovili, da na fante vplivajo tudi vonjave, ki jih punce oddajamo v različih obdobjih mesečnega ciklusa. Tako je nekaj ‘testnih zajčkov’ povonjalo majice deklet, ki so ovulirale, drugi pa majice deklet, ki so imele menstruacijo. Prvi skupini moških je raven moškega spolnega hormona kar poskočila, zato so se hitreje vzburili.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri