Nekaj dejstev o moških (in kako jih sprejeti)

Moški so posebna bitja, ki jih je treba razumeti, da lahko z njimi shajaš.

Nekaj dejstev o moških (in kako jih sprejeti) (foto: profimedia) profimedia
26. 8. 2014

V naslednjih vprašanjih, ki si jih zagotovo zastavljaš vsakodnevno, boš našla odgovore v obliki dejstev, ki so značilni za moške. Povrhu pa te pri vsakem odgovoru čaka še nasvet, kako situacijo obrniti sebi v prid.

Tvoje vprašanje:

Zakaj me ne pokliče?

Moški, ki si želi ohraniti stik s teboj, te bo poklical zelo kmalu po prvem zmenku. Če se javi šele po enem tednu, si lahko prepričana, da ne misli na nič drugega, kot na bežno razmerje.

Nasvet: Če si pripravljena na avanturico, se lahko odzoveš 'vabilu', v nasprotnem primeru pa zbeži daleč stran, da ne bo tvoja dušica prizadeta.

Tvoje vprašanje:

Zakaj gleda za drugimi ženskami?

Res je, da moški gledajo druge ženske in s tem (v veliki večini) ne mislijo nič slabega – so pač vizualni tipi, ki radi pogledajo za lepo žensko postavo.

Nasvet: Ne razburjaj se zaradi tega, ampak raje poglej za kakšnim postavnim moškim.

Tvoje vprašanje:

Zakaj me spet ne posluša?

Moški prisluhne, ko je za to razpoložen, zato mu s pogovori nikar ne najedaj, takoj ko pride iz službe, ko lista revijo ali bere časopis in predvsem ne, ko gleda televizijo.

Nasvet: Če bi se res rada pogovorila in presodiš, da je zadeva zares NUJNA, ga prosi za pogovor in poudari, da potrebuješ njegovo pomoč!

Tvoje vprašanje:

Zakaj me ne razume?

Ti bi se rada spovedala in v njem našla razumevajočo osebo, ki te bo potolažila, dobiš pa njegov očitek, da si vse skupaj preveč jemlješ k srcu, hkrati pa še kup nasvetov, kako rešiti nastali problem.

Nasvet: Če si želiš razumevanje, težavo ob kavi zaupaj prijateljici, ko potrebuješ oprijemljive rešitve, pa se obrni na svojega moškega.

Tvoje vprašanje:

Zakaj je tekma tako pomembna?

Med pomembno tekmo nogometa, košarke ali rokometa nikar ne išči njegove pozornosti, ker je ne boš dobila, v tistem trenutku je namreč 'poročen' z moštvom, ki se bori za zmago.

Nasvet: Čas tekme (ali obdobje prvenstva) izkoristi za druženje s prijateljicami, pohajkovanje po trgovinah ali lepotni tretma v kozmetičnem salonu.

Tvoje vprašanje:

Zakaj me ne vzame zraven?

Moški mora imeti svoj manevrski prostor, zato se včasih dobi s svojimi prijatelji na vrčku piva (ali dveh) in razpravlja o avtomobilih, športu ali kakšnem novem akcijskem filmu.

Nasvet: V primeru, da bo pregloboko pogledal v kozarec, mu prijazno ponudi prevoz domov. Zaradi tega te bo še bolj cenil in morda čez čas tudi povabil poleg!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri