Naučite moške, da vam kupijo pravo darilo

Saj vemo, kaj je na vrhu vašega seznama želja – ogromno seksa! A če si ga zares močno želite, boste morali dekle presenetiti z darilom, ki jo bo prepričalo.

29. 4. 2004

Le vprašanje: “No, kaj si želiš?” ni dovolj. Če torej nočete, da vaše dekle darilo – in vas – zamenja, sledite našim nasvetom, ki vam bodo pomagali najti darilo posebej zanjo.

Poslušajte

Ali ne bi bilo sanjsko, če bi vam dekle kar po elektronski pošti poslalo seznam stvari, ki si jih želi? Ne sanjajte, ženske so bolj zvite. Ko se bodo bližali prazniki ali njen rojstni dan, vam bodo namignile, kaj jim je posebej všeč. Pogovor bodo začele z navdušenim razlaganjem, da so videle čudovito jakno ali da si želijo novo srajco. V bistvu vam dekle le navrže idejo, želi pa si, da je odločitev vaša.

Če je molčeče vrste, jo lahko na prefinjen način vprašate za namig. Poizkusite z vprašanji, kot je: “Ti je všeč ta ogrlica?” Tudi če se ji bo posvetilo, za kaj gre, bo vedela, da se trudite in da na koncu ne bo dobila na primer novih nogavic. Če vam ne bo uspelo tudi s pomočjo trika, se lahko zatečete k rezervnemu načrtu – za pomoč vprašajte njeno najboljšo prijateljico. Izogibajte se le tistim z dolgim jezikom, ki bi lahko pokvarile presenečenje.

Ne kupujte za oba

Darilo, ki ga kupujete najdražji, je namenjeno le njej. Četudi ima rada košarko, še ne pomeni, da si želi sezonsko vstopnico za tekme Goodyear Lige. Takšno darilo lahko izpade zelo egoistično. Preprost nasvet: izberite darilo, v katerem ali s katerim bo uživala sama.

Darilo naj izraža misel

Čeprav veste, da bi si dala duška z darilnim bonom v trgovini s spodnjim perilom, je takšno darilo preveč neosebno. Veliko bolj vesela bo, če boste sami izbrali hlačke in modrček v njeni najljubši barvi, kajti ženska si želi občutka, da jo poslušate in razumete. Vaše darilo naj izraža njen okus. Če že govorimo o oblačilih, je zelo pomembno izbrati pravilno velikost. Pobrskajte po njeni omari in si zapomnite konfekcijske številke. Če ne veste natančno, katero številko nosi, se odločite za manjšo. Če ji boste kupili preveliko stvar, si bo razlagala, da ste ji z darilom želeli povedati, naj že končno začne hujšati.

Pika na i

Dekleta ljubijo darila, temu ne moremo oporekati, toda če darilu dodate še osebno noto, se prav lahko zgodi, da vam bo strgala oblačila s telesa, še preden se boste vi lotili ’odvijanja’ nje. Na primer: če ji kupite jopico, ki si jo je želela, ji v žepe skrijte še kakšen bonbonček. Namesto da darilo odnesete k cvetličarju, se potrudite sami (čeprav se barve papirja ne bodo ujemale s pentljo, jo bo dejstvo, da ste si vzeli čas in darilo zavili sami, zelo razveselilo).

Predvsem pa si zapomnite, da se vrednost darila ne meri po količini denarja, ki ste ga zanj odšteli. Podarite ji pisemce, v katerega priložite ‘kuponček’ z obljubo, da ji boste skuhali večerjo, ji prepleskali spalnico, oprali avto ali jo celo popoldne razvajali s svojimi oralnimi sposobnostmi … Ponudite ji nekaj, kar jo bo zanesljivo zadovoljilo.

Jasmina Dvoršek