Našle smo pravo darilo za tvojega moškega!

Da bi svojega moškega razveselila z ravno pravim darilom, ti načeloma ni potrebno razmišljati dolgo časa. Seti za britje, brivniki, hladilni geli in moška negovalna kozmetika za po britju so postali skorajda klasika.

11. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

Pa si predstavljaš, da bi z nečim tako stereotipnim še lahko presenetila svojega moškega?

Presenečenje in navdušenje ni več problem, če je tvoje tokratno darilo čisto prvi brivnik na svetu s tehnologijo aktivnega hlajenja.

Brivnik °CoolTec

Pekoč občutek. Srbenje. Pordelost. Zategnjenost. Tako tvoj fant čuti razdraženo kožo po vsakem britju. In tega mu od zdaj naprej ne bo treba več prenašati.

Braunov °CoolTec je revolucionarno nov brivnik za suho britje, ki ima moč, da britju odvzame vročino in postavi draženje kože na hladno. Zaradi te moči in ob elegantni obliki ter premišljeni zasnovi, kakršno smeš pričakovati od Brauna, je °CoolTec zelo verjetno tehnološko najbolj napreden brivnik za suho britje na svetu, ki moškim z občutljivo kožo omogoča izjemno učinkovito britje.

Hladilni element

Skrivni element v brivniku °CoolTec je Braunova inovativna termo-električna hladilna tehnologija. Medtem ko se pri večini brivnikov glava brivnika segreva, ima °CoolTec v glavi brivnika vgrajen inovativen kovinsko-keramični element, ki aktivno hladi kožo med britjem, s čimer zmanjšuje draženje zaradi britja – za seboj pušča poživljajoč hlad, medtem ko se brivnik spopada s potezami obraza. Koža je popolnoma sproščena in prijetno gladka, z občutjem prijetne svežine.

Za več informacij klikni na °CoolTec :)