Namigi zanj: Pripravi jo na zares vroči seks!

Ti bi, ona pa pravi, da je utrujena, da se ji ne da ali pa kar, da ji daj 'že enkrat' mir? Da bi se ognil hladnemu tušu, ko si (prav nasprotno) želiš še kako vročega stiskanja, pristopi k stvari na subtilnejši način.

4. 4. 2012

Namigi, ki delujejo:

1. Nikar ne prosi, ne zahtevaj in niti ne vprašaj: če je za seks!

Namesto tega jo raje zapelji. Sladek šepet in vroč pogled tekom večera, v pravem trenutku še povej, da ti je všeč in da je neverjetno seksi. In vzami si čas. Draži jo in jo izzivaj. Tako se bosta zabavala (in sprostila) oba.

2. Sprostitev, ki osvobaja skrbi in stresa vsakdana.

Pripraviš ji lahko sproščujočo kopel z afrodizičnimi eteričnimi olji (a ne pretiravaj s količino le teh - pri eteričnih oljih velja, da je manj v resnici več) in ji ... pomagaš umiti njen hrbet ;) Naj bo nežno. Če ni ljubitelj vroče kadi, pa se gotovo ne bo branila prijetne masaže. Bonus: ker roke lepše drsijo po goli koži, z nekaj pomoči masažnega olja, si na nek način že na pol poti do uspeha.

3. Predigra, predigra, predigra!

Biološko se moški in ženske razlikujemo po stopnji takojšnje pripravljenosti na penetracijo. Dejstvo, ki si ga do sedaj verjetno že uspel sprejeti, pač je: da ona potrebuje malce več ogrevanja pred akcijo! S tem, ko ji boš dal čas (čeravno bi bilo tebi dovolj že tri minute), boš pokazal, da ti zanjo (njena čustva, občutke in užitke) ni vseeno, kar bo razumela tudi tako, da jo kot žensko spoštuješ.

Našteto je seveda dovolj univerzalno, da si verjetno o tem že velikokrat slišal in bral, ker pa naokoli še vedno krožijo šale na račun tega, kako jo pogosto prav takrat 'spet boli glava', se nam ni zdelo odveč, da na tem mestu vse skupaj še enkrat pozvamemo :P