Najraje bi devico

Nočemo vedeti, da ste pred nami spale še s kom.

28. 2. 2008

Odnosi so nekaj čudovitega. Najlepše je, ko čutiš, kako skupaj rasteta, se razvijata, spoznavata, si zaupata. Vendar, dekleta, pozor! Ko postavi vprašanje, koliko jih je bilo med vašimi božanskimi stegni pred njim, je postavil vprašanje, na katerega noče slišati odgovora.

Želimo biti edini

Ne vem, od kod to izhaja. Najbrž iz časov, ko smo bili še levi. Ja, vem, evolucija ni šla tako, vendar si rad predstavljam, da sem bil v preteklosti lev. Krdelo levinj, ki ti dajo, skrbijo, da si sit, in ne tečnarijo. Vse, kar mora početi lev, je, da poteši levinje in da se tepe s tekmeci, ker noče, da bi imel njegove ženske še kdo drug. Raje umre. Zdaj sicer nismo več levi, vendar je spolna posesivnost ostala in je brezčasna. Ko vas imamo, ko ste naše, bi najraje videli, logično, da vas ta trenutek imamo samo mi in da se ne razdajate še komu. To še razumete, kajne? Ampak mi bi radi, da tudi pred nami niste imele nobenega, in če se kdaj razidemo, bi nam čisto ustrezalo, če tudi za nami ne bi imele nikogar. Egoistično? Da. Posesivno? Absolutno. Logično? Moraš biti lev, da razumeš.

Zakaj potem vprašamo?

Poznate moški ego? Potem veste, da je nagnjen k letenju. Nekaj pravih besed o tem, kako dobri smo v postelji, kako vam prijamo, kako vam prija naš korenjak, kaj vse doživljate, ko ste z nami, in že je na nadmorski višini, kjer je zrak že zelo redek. Mi pa bi še. Vemo, da nekaterih stvari nočemo slišati, vendar je ego previsoko, da bi ga umirili. Moramo vedeti, kateri po vrsti smo, in upamo, da je seznam nad nami kratek. Kratek pa za nas pomeni, da nad nami ni nobenega, če pa že je, naj bo to eden, s katerim sta imele zelo dolgo zvezo. Ah ja, radi bi, da ste virtuozinje v postelji, ne da bi kdaj vadile tudi s kakšnim drugim instrumentom.

Kako odgovoriti?

Vprašanje je splavalo na površje. Zdaj ni več poti nazaj. Tam je in čaka na odgovor. Ste kdaj videle kakšnega politika, ko odgovori na neprijetno vprašanje, ne da bi zares odgovoril? No, danes ve kandidirate za predsednico in od tega odgovora je odvisen vaš volilni uspeh. Kaj hočemo slišati? Vemo, da niste device, a si želimo, da jih je bilo pred nami malo, ker ste tako ‘čiste’. In zdaj nastopite: “O, dragi, mi je kar malo nerodno na to odgovoriti, ker jih je bilo tako malo.’’ Potem pa nekaj za ego. “Vem, da si jih imel ti najbrž veliko, ker si tako dober v postelji, a meni mora biti oseba, s katero sem, zares nekaj posebnega. Tako kot ti. Tako kot je nekaj posebnega to, kar imava. Zato se boš po moje strinjal (počakajte, da moški pokima), da to za naju sploh ni pomembno. Pač, bilo jih je malo. Upam, da si zdaj ne misliš o meni manj dobro.’’

Če pa še vedno vztraja pri številki in je res tako mazohističen, potem mu povejte. Če ne drugega, bo zanimivo opazovati njegov izraz na obrazu. Če ga boste dobro opazovale, boste najbrž slišale tudi rjovenje leva, ki se zvija od bolečine. Aha, upam, da veste, da tudi ve ne želite slišati njegove številke, še posebej če je visoka. Rade se počutite nekaj posebnega in dejstvo, da jih je bilo pred vami za kakšen avtobus ali dva, vam tega najbrž ne bo dalo.

Simon Zajc

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri