Naj se vname!

Povečajta medsebojno poželenje, pred vama so namreč praznični dnevi, ki jih lahko medtem, ko zunaj pritiska mraz, izkoristita za vroče igrice! Vzburi ga …

24. 12. 2007

Poželjiv pogled za polno mizo

Danes moraš biti še posebej seksi, ker te čaka večerja v družinskem krogu. In ker je on zdaj tudi del tvoje družine, mora iz njegovih oči sijati tisti žar zaljubljenosti. Naj vsi vedo, da sta ustvarjena eden za drugega!

Moč besede

Med božičnimi prazniki ga pohvali, moški namreč tako kot ženske radi slišijo kakšno pohvalo. Izkoristi priložnost, ko bosta premlevala dogodke iztekajočega se leta, in pohvali dosežke, ki so zaznamovali njegovo leto.

Naj ga spreleti

Poznaš občutek kurje kože? Seveda! Pa veš, kako naježiti vse kocine pri svojem najdražjem? Če ne, poišči mesta, ki bi ga bodo vzburila, da se bo naježil po celem telesu. Poskusi ga s svojimi 'ošiljenimi' nohti popraskati po hrbtu …

Dražljaji na vsakem koraku

Najbolj se bo razvnel (in na koncu tudi vnel), če boš oblečena v seksi oblačilca migala z ritko tako, da te bo opazil. Predlog: Te dni ne varčuj s kurjavo! Napol oblečeno ali celo popolnoma golo telo postavi na ogled samo zanj, a postavi se v pozo, ko ne bo videl tvojih najbolj intimnih delov. Očem skriti delčki tvojega telesa bodo prebudili njegovo hidravliko.

Čutno doživetje

Da bo vročina narasla v primerljivo s tisto iz savne, se odeni v mehke materiale. Poleg tvoje mehke in dišeče kože, ki jo redno neguješ s kremami, naj njegove (in tvoje) čute božajo svilene rjuhe.

Erogeno

Ko bosta ravno med rjuhami, si privoščita predigro z božanjem po erogenih conah … Najprej tistih počasneje vzburljivih, nato pa preidita k bistvu! Naj bodo prazniki orgazmični!