Na počitnice brez punce? Moški priznavajo ...

Marko ne bo nikoli pozabil počitnic s prijatelji v Španiji. Igor bi šel rad na morje s prijatelji, a se boji, da punca ne bo ravno vesela.

10. 7. 2013

Fotošop po špansko

"Počitnice, ki smo jih najboljši prijatelji preživeli v Barceloni, mi bodo ostale za vedno v spominu. Imeli smo načrt, da na družabnem omrežju spoznamo nekaj deklet. Če že ne kaj drugega, bi imeli vsaj zastonj spanje. No ja, mogoče. Virtualno osvajanje smo začeli že maja, da bi bilo julija vse nared. Res smo spoznali vsak svojo Španko iz Barcelone, se vsak posebej dogovorili za srečanje in polni upanja odpotovali.

Punce niso bile samo priročne, ampak tudi bajno lepe. Prvo noč smo se namestili v poceni hotelu in šli žurat v lokal, kjer se je lepih deklet kar trlo. Naslednji dan smo se razkropili po mestu, da bi spoznali naše punce, pozneje pa smo se zmenili, da se skupaj z njimi dobimo v pubu, kjer smo bili prejšnjo noč. Koliko smeha! Samo dva od petih sta se nato tam zares pojavili z dekletoma, trem pa nam jo je ... kako naj rečem ... zagodel fotošop.

Punce v resnici res niso bile podobne fotomodelkam na fotografijah. A tisti dve sta bili simpatični, zato smo se v času našega dopusta še družili, sploh pa je bil tisti pub poln novih kandidatk, ki letos načrtujejo, da nam bodo 'vrnile' obisk." –Marko

Vse bi dal za malo svobode

"Res imam rad svojo punco, a na meni visi kot klop. Še posebej med počitnicami, ko ima za izvajanje nadzora nad mano veliko več časa, se počutim, kot da bi pri 40 stopin­jah hodil naokrog v pretesnem puliju z visokim ovratnikom.

Letos moji fantje organizirajo jadranje v Grčiji, in to brez punc. Poletje se približuje, vsi so že povedali doma, kaj nameravajo ... razen mene. Punce ne bi rad zgubil, a hkrati se ne bi rad odrekel zabavi s fanti. Včasih me ima, da bi jo zaradi ljubosumja zapustil. To ni normalno. Ne rečem, da bi jo že kdaj prevaral in bi ona za to vedela. Mogoče bom pa tokrat tvegal, a ne vem, če bom na počitnicah blazno užival (za vsak primer) z izklopljenim mobilnikom. Punce mojih prijateljev novice niso sprejele ravno z navdušenjem, a razumejo, da je včasih treba biti malo narazen. To bo še zanimivo."  –Igor

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri