Na katerem družabnem omrežju pušča sledi?

Ko si 'online' in zalezuješ tipčka, da bi ugotovila, ali je ali ni material za zmenek, bodi pozorna na naslednje: pri tvoji mini raziskavi ne šteje le, KAJ, ampak tudi, KJE. Tisti, ki ga ni nikjer, pa je preveč anti za vse ... preizkusi sama.

4. 10. 2013

Večinoma Facebook

Fant, ki dneve preživlja z všečkanjem, bi bil rad všečen. Na začetku bo zelo zabavno: peljal te bo na zabave, a bo postal grozno ljubosumen, ko se bodo na tvojem 'zidu' začeli drenjati drugi tipi.

Večinoma LinkedIn

O, gospod Poslovnež! Med vama bo vse zelo formalno: od prvega zmenka do poroke, a vzemi v zakup, da mu delo in kariera pomenita več kot karkoli drugega.

Večinoma Instagram

Poglej, poglej, narciska, objavlja lepo spolirane fotke sebe, predmetov, ki ga obkrožajo, in seveda vsega, kar namerava pojesti. Mogoče je res malo zagledan vase, a vizualni ljudje so bolj v stiku s svojimi čustvi – zagrebi se!

Večinoma Pinterest

Raje kot za fanta si ga omisli za najboljšega moškega prijatelja: boljše družbe za potovanja, šoping in večere ob romantičnih komedijah ni.

Večinoma Twitter

Hiter je in neposreden, zato se kar pripravi na besedni dvoboj, ne pričakuj pa ničesar bolj poglobljenega.

Ima svoj blog

Bloganje zahteva veliko časa, predanosti in vztrajnosti, zato je bloger naš zmagovalec – obdrži!

Pripravila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri