Na hitro si priigraj nekaj točk

Seveda punce obožujemo velike geste, a to ne pomeni, da pričakujemo, da boš ure in ure stal pod našim oknom s kitaro v roki. Tudi malenkosti štejejo, in še kako. Ne bi vedel, o čem govorimo? Beri dalje.

25. 6. 2009

Pošlji ji sporočilce, ko ga najmanj pričakuje

Jasno ji je, da bo ob štirih ponoči, ko si končal zabavo s fanti, zacingljal njen telefon. Po žilah se ti pretaka alkohol, hormoni se ti prebujajo skupaj z novim dnem, pa še toliko lepih punc si se nagledal v večeru, da te je zagrabila nostalgija po tvoji.

Vse lepo in prav, ampak več šteje trezen SMS sredi dneva, ker te je nekaj spomnilo nanjo ali ker si dobil idejo, kako bi lahko preživela vikend. Da bi tvoja punca vajino razmerje občutila kot pravo, potrebuje veliko komunikacije. Spravi se na Facebook in ji napiši, da jo pogrešaš. Za brisalce ji zatakni sporočilce. Misel nanjo šteje, a na telepatski liniji so včasih motnje. Piši, riši, znajdi se!

Uživaj z njo v njenih stvareh

Res misliš, da se ti je pridružila pri gledanju nogometne tekme, ker jo zanima, ali se bo tvoja ekipa prebila v naslednji krog? Figo! Družbo v fotelju ti dela le zato, da se lahko stiska k tebi. Če ji ne boš vrnil usluge, se ne bo podrl svet, bi bila pa vesela, če bi bil zmožen kakšne manjše žrtve.

Pojdi z njo po nakupih (v sezoni kupovanja kopalk zna biti celo zabavno) in sodeluj pri izbiranju, čeprav bi jo najraje počakal v lokalu pred trgovino. Tvoja dobra volja bi bila zanjo znak, da si timski igralec in da je tvoja prioriteta njena sreča.

Deli z njo svoj prostor

Čeprav še nisi pripravljen na odpoved omarici, ki bi jo založila s kremicami in vložki, ali odstopiti predal ali dva v spalnici za nekaj rezervnega spod­njega perila, lahko vseeno storiš kaj pomenljivega. Hladilnik založi z njeno najljubšo pijačo, kupi ji zobno ščetko v njeni najljubši barvi in jo postavi zraven svoje, pospravi nočno omarico in ji pusti, da nanjo postavi vajino fotografijo.

Nekaj malih junaštev ne bi pomenilo le tega, da z njo misliš resno, ampak tudi to, da si občutljiva in pozorna oseba, ki zna predvideti njene potrebe.

Izostri svoj spomin

Če res želiš od nje dobiti zlato zvezdico za super fanta, ne smeš biti pozabljiv. Dejstvo, da si si zapomnil, kje natanko sta se dobila na prvem zmenku, ne šteje dosti, jo bo pa razkurilo, če si na to pozabil.

Presenetiš jo lahko tako, da obeležiš kakšen nenavaden dogodek: na primer obletnico prve večerje, ki si jo skuhal zanjo. Lahko ponoviš meni, poskušaj pa se izogniti ponovni intervenciji gasilcev. Če bo na večerji igrala njena najljubša glasba, pa se bo pred tabo seveda stopila kot maslo na vroči ponvi.

Mit Meseca: Redko sanjarite o seksu z odprtimi očmi.

“S fantom se rada crkljava zgodaj zjutraj, tako da si v službi vroč jutranji prizor nenehno vrtim v mislih. Nihče okrog mene ne ve, zakaj tako žarim, moj delovni dan pa mine, kot bi mignil.” Klementina, 27

“Ko nakupujem, se dolgočasim v pisarni ali stikam po knjigarni, vidim samo garderobo za pomerjanje, konferenčno mizo in udobne fotelje za branje. Kaj neki mi roji po glavi? Seks, seks, seks …” Meri, 30

“Zadostuje, sploh v tem letnem času, da na ulici vidim kakšno seksi moško zadnjico v kavbojkah ali fotografijo modela v izložbi, in že komaj čakam, da bom prišla domov k fantu.” Karmen, 24

Prevedla in priredila: Anja Osojnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri