Moški so vendarle ... drugačni

Sliši se kot še en kliše, ampak tako pač je. Če želiš zares razumeti svojega fanta, moraš poznati nekaj osnovnih razlik.

16. 8. 2009

Dejanja namesto besed

Skoraj ne moreš verjeti. Zakaj moški svojih čustev ne more izraziti z besedami? No, pojasnilo je povsem preprosto: moškim čustva preprosto ne gredo tako zlahka z jezika. Ko ga prevzame ljubezenski napad, potem steče – in popravi svoje 'orodje'.

Nasvet namesto tolažbe

Ženske si včasih zaželimo le topel objem. In kaj dobimo? Stavek, ki se začne z: "Moraš pač …"

Brezsrčno?

Ne, moški so v svojem razmišljanju enostavno bolj nagnjeni k iskanju rešitev kot ženske.

Poraz namesto zmage

Biti najboljši - to je njihov cilj. Pri športu ali v službi.

Ne priznava delnega uspeha, kot na primer da bi pretekel 'le' polmaraton, saj bi to pomenilo, da je navadno gobezdalo. Ko ga boš naslednjič videla priti domov vsega skrušenega, sploh ni nujno, da je kaj narobe, verjetno je le razočaran, ker ni zadostil lastnih zahtev (beri: ega).

Korak za korakom

Ob večerji bi se lahko pogovarjala o prihajajočem dopustu. Toda tvoj moški odgovarja le enozložno. Le kaj mu je? Ali se ne veseli skupnega potovanja?

Seveda se ga. Toda: ravno je pri večerji. In zdaj vendar že skoraj vse ženske vemo, da moški pač ne more enakovredno opravljati dveh stvari hkrati ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri