Moški so razkrili, kakšne ženske so jim v resnici najbolj všeč!

70 odstotkov moških je izjavilo, da se jim zdi žensko ukvarjanje s tehtnico pretirano in da so jim njihove punce pravzaprav že všeč - prav takšne kot so!

Moški so razkrili, kakšne ženske so jim v resnici najbolj všeč! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2016

"Dovolj je že, da primerjamo moške in ženske revije," pravi psihiater Gérard Apfeldorfer, strokovnjak za vprašanja o prehrani, "v prvih so prsi večje, boki in stegna bolj zaobljeni ter trebuh bolj okrogel kot v drugih. Moška in ženska predstava o lepoti ženskega telesa se ne ujemata."

Ženske skozi moške oči

Jonas, 20: "Všeč so mi dekleta z značajem. Če si danes okrogle postave in znaš to dejstvo sprejeti, pomeni, da imaš neverjetno močan značaj, saj je pritisk družbe izjemen. To pomeni, da si svobodnejši od drugih in da svojega telesa nočeš podrejati normam. Kapo dol!"

Filip, 25: "Za obsedenost s suhostjo so krive ženske revije! Moški si nismo nikoli želeli hoditi z okostnjaki! Dekleta v revijah niso prav nič prijetna na pogled ..."

Miran, 43: "Če vidiš dekle, ki se pritožuje, da ima tri kilograme preveč, te prime, da bi ji kar rekel: Daj no, punčka, ne obremenjuj se! Saj ni nič hudega, fantje tega tako ali tako ne opazimo. Bolj je pomembna oblika telesa, pri tem pa se trije odvečni kilogrami ne poznajo ... To me drugače spominja na dekleta, ki ves čas tarnajo, da nimajo česa obleči. Deleuze govori o potrebi človeškega bitja, da se pritožuje. Shujšati moram za tri kilograme je tožba moderne ženske."

Rajko, 51: "Ženske pravijo, da so predebele? Največkrat le v svoji glavi. V očeh moških ne. Pa saj se tudi anoreksična dekleta zdijo sama sebi debela, mar ne?"

No, punce, če torej hujšate zato, da bi mu bile bolj všeč, pozabite na vse, kar mislite, da vam dopovedujejo revije. Poslušajte raje fante! Ti vam že dolgo dopovedujejo: Všeč ste nam z oblinami!

Si vedela?

Nekaj dejstev, ki ti bodo tudi dali misliti.

  • Ali veš, da bi bile lutke iz izložb kot resnične ženske presuhe za rojevanje otrok?
  • Če bi bila popularna lutka Barbie resnična, bi morala hoditi po vseh štirih, saj z njenimi merami ni mogoče stati pokonci.
  • Marilyn Monroe je nosila velikost 46. Upoštevaj tudi, da so se konfekcijske številke tekom let spreminjale. Takratna velikost 46, je današnja 42! In Marilyn Monroe je bila (in za mnoge še vedno je): seks simbol!

Preberi še: 3 vprašanja, ki te bodo pripeljala do idealnega moškega