Moški razkrili najbolj ČUDNA mesta, kjer so MASTURBIRALI

Seveda smo vedele, da moški znajo biti še kako poredni ... Ampak TAKO?

Moški razkrili najbolj ČUDNA mesta, kjer so MASTURBIRALI (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2020

Ja, lahko ti rečemo samo to: beri in se čudi! :)

1.

"S prijatelji smo med poletjem najeli hišo na plaži in en dan sem se zbudil zelo zgodaj, medtem ko so še vsi spali. Odšel sem sam na plažo, s seboj vzel ledeno kavo in se sprostil. Na nek način sem še vedno delno spal, okoli mene pa nikjer ni bilo nikogar, zato sem si rekel: 'Zakaj ne?!' in opravil pod svojo brisačo. Nato sem odtekel do morja, da se umijem in osvežim." (Matija)

2.

"Z družbo smo bili na koncertu, z nami pa je bilo dekle, ki mi je bilo všeč. Bil sem tako vzburjen, da sem v nekem trenutku odšel v eno izmed prenosnih kabin s straniščem in opravil. Verjetno so vsi mislili, da opravljam veliko potrebo, saj me ni bilo dalj časa, ampak enostavno nisem mogel zdržati in v tistem trenutku se mi je to zdela dobra ideja." (Ivan)

3.

"Bilo je enkrat med dolgo vožnjo, zelo pozno ponoči, cesta je bila skoraj prazna, zato sem opravil kar med vožnjo. To je bila ena zelooo dolga in osamljena cesta." (Luka)

4.

"Pod jasnim nebom med kampiranjem. Občutek je malo čuden, ko tako sam sediš zunaj, pa čeprav nikogar ni v bližini in imaš pravzaprav vso zasebnost tega sveta. A vseeno si ne moreš kaj, da ne bi pomislil, da počneš nekaj grešnega." (Slaven)

5.

"V cerkvi na dan najine poroke. Na nek način se mi je to začuda zdelo veliko bolj čustveno kot v drugih primerih, ampak okej. Tam je bil en prostor, kjer se ženin pripravi, ki ima svojo kopalnico. Mislim, da me je preveč skrbelo, da bi se mi med samo poroko dvignil, zato sem opravil še preden sem se oblekel." (Mario)

6.

"S prijatelji smo se odpravili za en teden na kampiranje in samo v nekem trenutku sem pomislil: 'Je***e, cel teden ne bom mogel ...' Nato sem ves čas čutil potrebo, da to moram opraviti, še hujše pa je bilo, ker resnično nisem imel priložnosti. No, peti dan več res nisem mogel zdržati. Opravil sem v svoji spalni vreči, z obrazom obrnjenim navzdol, medtem ko so vsi spali. Upam, da niso opazili. Ma prepričan sem, da niso mogli." (Borna)

7.

"Ko zdaj pogledam za nazaj, je bila puberteta res čudno obdobje. Še zdaj težko verjamem, da sem toliko krat masturbiral v sobi, ki se nahaja tik ob sobi mojih staršev. Prepričan sem, da sta vedela, ni mogoče, da nista vedela, kaj se dogaja. Danes ni šans, da bi to delal." (Roko)

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: "Odnos je bolj zanimiv, če dragemu določene stvari zamolčiš" (nasveti terapevtke za pare)

Priporočamo tudi: "Bila sva popoln par z eno samo napako - on je GEJ!!!" (iskrena izpoved)