Moški priznavajo ...

Žiga je z zamudo ugotovil, da močne kemije ne čutiš vsak dan. Gregor si želi, da je ne bi spoznal v napačnem trenutku svojega življenja.

17. 6. 2013

Zaupati bi moral kemiji

"Sanja ni bila moja prva ljubezen, bila pa je prva, v bližini katere sem trepetal od vznemirjenja. To je presenetilo tudi mene. Na pogled ni bila nič posebnega, imela pa je, vsaj zame, tisto nekaj. Njena koža je tako dišala, da imam v nosnicah še vedno njen vonj.

Hodim po mestu in včasih me kaj spomni nanjo. V želodcu začutim kepo, v grlu me stisne in nato me zmravljinči v trebuhu. Takrat pa sem bil neumen. Ko sem jo pripeljal, nihče od mojih prijateljev ni trznil – nihče si je ni poželel, nihče mi je ni zavidal. In meni je bilo takrat več do tega, da si napolnim ego, zato sem podlegel punci, v katero je bil zagledan tudi moj najboljši prijatelj.

Poraz je športno prenesel, jaz pa sem imel punco, za katero so se vsi ozirali. A resnica je, da me ta lepotica v postelji sploh ni premaknila. Njena koža ni bila tako mehka in dišeča kot Sanjina. Nisem se stresel, če se me je samo dotaknila. Srce mi ni norelo, ko sem bil v njej. Sanjo sem zapustil, ker je imela povprečno zunanjost, a takrat je bilo moje razmišljanje podpovprečno. Danes vem, da močna kemija ni nekaj, na kar naletiš vsak dan. Z nobeno več nisem tako užival." –Žiga

V nepravem trenutku

"Včasih je pač vse odvisno le od tega, ali je trenutek pravi ali ne. Ko sem spoznal Ano, sem imel punco. Vedel sem, da ne bo za vedno, a bil sem navezan in je nisem mogel kar pustiti. Razhajala sva se dolgo, vsekakor predolgo.

Ana me je dolgo čakala, nato pa se je naveličala mojih obljub. Nekdo drug je prišel mimo in se je zadovoljila z njim. Pravim zadovoljila, ker vem, da do mene čuti veliko več. Zdaj je situacija obratna: jaz sem sam, ona ne. A ne glede na to, kako so karte postavljene, midva sva in ostajava ljubimca. In s tem kvariva najin odnos in tudi vse druge. Trenutek tako ni nikoli pravi: tudi sam zdaj spuščam priložnosti, ker čakam, da si Ana premisli in izbere mene. Samo mene. A nekoč bo prišla mimo tista, s katero se bom zadovoljil."–Gregor

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri