Moški priznavajo svoje skušnjave

Vlado bi za svojo punco naredil vse, za novo sodelavko pa še več. Matej ima šibko točko, ki je njegovo razmerje postavila na kocko.

Moški priznavajo svoje skušnjave (foto: shutterstock) shutterstock
6. 1. 2014

Službeno potovanje

"Šef me je nedavno poslal na službeno pot z novo sodelavko iz trženja, ki mi je niti še ni uspelo dobro spoznati. O njej sem vedel toliko, kot smo se moški v podjetju pogovarjali v petek ob pivu. Naj bi bila živahna v tistem smislu, sicer pa ne ravno simpatična. Od kod kolegu te informacije, nisem vprašal, me je pa zaskrbelo, ko sem vedel, da bova tri dni non stop skupaj. Punca ni bila najbolj zadovoljna, ko je izvedela, da odhajam na Dunaj z žensko.

Bilo je toliko slabše, ker ji vedno povem, o čem se pogovarjamo moški, torej je imela iste informacije kot jaz. Na Dunaju pa sem spoznal super punco, ki je všeč moškim in je včasih neprijazna, ker si ne dajo dopovedati, da je ne zanimajo. Mednarodna srenja našega podjetja je za njo dobesedno ponorela in dobil sem še en dokaz, da je šef genialen, ker je na srečanje poslal njo.

A ker sem tudi jaz samo moški, so se njeni čari dotaknili tudi mene. Noč in dan sanjarim o njej, a nočem biti kot vsi drugi, ki se ji mečejo pod noge. Punca je začutila, da sem z mislimi daleč stran. Rad jo imam in bi zanjo naredil vse, hrepenim pa po čisto novih občutkih, ki jih v meni prebuja sodelavka."   – Vlado

Moje virtualne ljubice

"Priznam, da sem zasvojen z internetom in 'četanjem'. Živim s punco, ki me je že nekajkrat zalotila 'z rokami v vreči', a v tem ne vidim nič slabega. Imam nekaj virtualnih prijateljic, s katerimi imam prijateljske odnose.

Nekateri hodijo na kave z živimi ljudmi, jaz pa se rad pogovarjam s fotografijami, za katere me niti ne zanima, ali so resnične ali ne. Moji prijatelji zares varajo svoje punce, jaz pa to počnem samo v mislih. Punca mi je zdaj postavila ultimat: laptop ali jaz. To se mi zdi malo pretirano, ker ne počnem nič slabega. Bi imela raje lažnivca, ki je doma priden, okrog pa dela neumnosti?"   – Matej

Uredila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri