Moški priznavajo: Maščevanje je sladko

Andrej je ponovno srečal sošolko iz srednje šole in se ji maščeval za vsa ponižanja. Jernej se je odločil, da svoji seks prijateljici vrne milo za drago.

Moški priznavajo: Maščevanje je sladko (foto: revija Cosmopolitan) revija Cosmopolitan
21. 4. 2014

Ponižana lepotica

"Nimam lepih spominov na srednjo šolo. Bil sem mozoljast, presuh piflar in vse sošolke so bile za glavo večje od mene. Do konca sem zrasel šele po srednji šoli, očala so zamenjale leče, koža se mi je popravila in trud, ki sem ga vložil v učenje, se je obrestoval. Prvi v letniku sem diplomiral in nato magistriral v tujini.

Iz Amerike sem se vrnil domov spremenjen, predvsem pa precej bolj samozavesten. Na obletnici mature so bile zato bivše sošolke kar malo v šoku. In punca, ki je bila v srednji šoli najlepša in glavna, predvsem pa tudi glavna pri mojem zasmehovanju, se mi je sredi noči usedla v naročje in me vprašala, kdaj greva na dejt. Rekel sem ji, da jo pokličem, in jo pustil nekaj dni čakati.

Ko mi je poslala že deseti SMS, sem ji odgovoril, da se dobiva v petek zvečer. Z njo se nisem zmenil čez dan, kot se spodobi, če ti je punca všeč, ampak na drinku ob desetih zvečer. Ni mi bila všeč, ko se je topila ob pogledu na moj avto, tega ne maram. Nazadnje sem jo položil kar v njem in niti nisem bil preveč nežen. Na njen klic naslednji dan se nisem odzval. Nisem bil kavalir, a ta punca se je res potrudila, da mi je uničila štiri leta."   – Andrej

Ko imam dovolj, imam dovolj

"Že nekaj časa sva se dobivala s prijateljico, do katere sem mogoče res čutil malo več, a sva ostajala pri seksu. Punca je seksi, priznam, a žal se tega tudi zaveda. Vedno sem imel občutek, da malo zviška gleda name in na moje telesne mere. A ker ga je zadnje čase poniževala z neumnimi ljubkovalnimi imeni, sem se odločil, da ji malo zbijem ego.

Nekega večera pri meni je tako napovedala, da samo še skoči v kopalnico in da nase nekaj seksi zame. Ko se je vrnila v seksi nogavicah, sem se pretvarjal, da spim. Poskušala me je zbuditi, pa se nisem pustil. Zamrmral sem, da se mi ne da. Zanimivo je, da je od tistega dne veliko bolj prijazna z mano."  – Jernej

Uredila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri