Moški priznavajo: "Drugič se brigaj zase"

Denisa je premagala radovednost in je prebral njena sporočila na Facebooku. Andrej se je vmešal v prijateljevo zvezo in naredil škodo.

30. 9. 2013

Vsega ti ni treba vedeti

"Vedno sem obsojal ljudi, ki so brs­kali po zasebnosti drugih, zdaj pa sem se na lastni koži naučil, zakaj se tega ne dela. S punco sva skupaj že več let in sva nora drug na drugega. Seks je fenomenalen, ona je vroča mačka in nimam ravno veliko razlogov za pritoževanje. Med nama vlada zaupanje in prisegel bi, da me ni nikoli prevarala ... do pred nedavnim, ko me je zamikala njena odprta Facebook stran. Skočila je v trgovino in se pozabila odjaviti.

Med branjem njenih sporočil sem odkril, da si še vedno dopisuje z bivšim fantom. Dovolj mi je bilo, da sem prebral tri stavke – med njima je bila večja zaupnost kot med nama. Bral sem hitro in povprek, da bi kje našel dokaz, da spi z njim. Nisem ga, sem pa iz sporočil začutil tisto erotično napetost, ki vlada med dvema, ki se privlačita. Zdaj se počutim, kot da bi zbolel. Ne vem, kaj naj, a zdi se mi, da dolgo ne bom več zdržal. Povedal ji bom, kaj sem storil, in jo izgubil."   – Denis

Povedati ali ne povedati

"Oba poznam že od otroštva. Hodili smo na isto osnovno in srednjo šolo. Na maturantskem izletu sta postala par in tako je ostalo vsa ta leta. Sam sem zamenjal kakšnih sto punc, Tine pa ne, on se je držal Maje in videti je bilo, da bosta ostala skupaj vse življen­je. Nekega dne pa sem na sprehodu po mestu Majo zalotil v pogovoru s tipom, ki ga nisem poznal.

Po petminutnem prepiranju sta si padla v objem in se začela poljubljati. Obrnil sem se in naredil okrog njiju ovinek, prizor pa mi vseeno ni šel iz glave. Nekega večera sva se ga s Tinetom napila in razvezal se mi je jezik. Tine je bil videti čisto iz sebe. Po tistem sta se z Majo kmalu razšla, čeprav naj Maja ne bi bila s tistim tipom. Nismo se več videvali, izvedel pa sem, da sta oba nesrečna. Maja mi je nekega dne napisala, da bi se moral brigati zase, sploh ker ne razumem, kako je, če si z nekom vse življenje. Da krize pridejo in grejo, a da je vse težje, če se vanje vmešavajo tretji ljudje. Ko gledam nazaj, vidim, da sem storil napako. Če že s kom, bi moral govoriti z njo."   – Andrej

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri