Moški priznam: Sanje o bivši

Mare med seksom še vedno misli na bivšo. Matej v vsaki naslednji punci išče svojo prvo ljubezen in ostaja samski.

6. 12. 2013

Najboljšega ne pozabiš nikoli

"Moški na svet v veliki meri gledamo skozi seks in tudi jaz nisem izjema, ki bi potrjevala pravilo. Nino sem spoznal na faksu, bila je dva letnika pred mano in najbolj seksapilna ženska, kar sem jih kdaj spoznal. Najino razmerje se je zgodilo v lokalu pred faksom, ko sva vsak za svojo mizo srkala kavo. Nasmehnila se mi je in bil sem pečen ... za vse večne čase. To seveda vem šele zdaj, ko me njen duh preganja v vsakem novem razmerju. Vsako punco, s katero sem hodil po Nini, sem imel rad, z nobeno pa nisem imel tako dobrega seksa. Nina je preprosto obvladala, bila je brez predsodkov in zavor in nora je bila na moje orodje. Tega navdušenja z ženske strani nisem nikoli več podoživel. V bistvu nanjo mislim vsakič, ko se moram spraviti v pravo razpoloženje. Prijatelji mi včasih rečejo, zakaj se nisem bolj potrudil. Ne vem, a Nina se je po faksu poročila, odselila in rodila dva otroka. Ni se mi zdelo primerno, da jo poiščem in jo silim v skupno obujanje spominov. Mogoče pa ... jo nekega dne spet nekje srečam."

– Mare

Prve ne pozabiš nikoli

"Še vedno je moja sanjska punca: nežna in potrebna varnosti. Stara sva bila šestnajst let, ko sva se pod kozolcem po cele ure držala za roko in gledala v nebo. Tistih časov se spominjam kot najbolj srečnih v mojem življenju. Ni odraščala v srečni družini in jaz sem imel vlogo njenega varuha. Niti ne vem, zakaj ni trajalo, a moja deklica se je takoj po srednji šoli odselila čim dlje od staršev in za njo se je izgubila vsaka sled. Punce, ki sem jih spoznaval pozneje, niso imele njene nežnosti. Doživljal sem jih kot grobe, tekmovalne in ukazovalne. Spet sem samski, ker še nisem obupal. Rad bi dekle, ki bi imelo njeno nežno energijo ..."                                             

– Matej

Tina Torelli, foto: Nick Onken, Robert Withman

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri