Moški imajo nekaj želja

Od simpatije do brezglave zaljubljenosti je le tanka linija, malce debelejša pa je od zaljubljenosti do ljubezni … torej, moški mora to linijo le prečkati.

7. 11. 2007

Verjetno se sprašuješ, kdaj pri moškem nastopi trenutek, ko zares spozna, da te ljubi. Enega odgovora žal ni, obstaja pa nekaj moških želja, ki si jih želijo uresničiti, preden ti podarijo svojo zvestobo! Ko moški spozna, da so te želje v tvoji družbi uresničljive, ti bo brez oklevanja priznal, da te ljubi …

Želja št. 1: Svoboda

Moški si želi vedeti, koliko svoje svobode mu bo ostalo potem, ko bo postal član srečnega razmerja. Zato je še kako pomembno, da mu mimogrede namigneš in če je potrebno tudi občasno poudariš, da od njega ne pričakuješ, da bi se zaradi tebe spremenil. Če ne bo imel občutka, da njegovemu jazu grozi sprememba, bo veliko bolj sproščen v tvoji družbi in pripravljen na življenje s teboj.

Predlog: Dogovorita se za dan v tednu, ko imata vsak svoje plane. On naj jih zapolni s svojimi prijatelji in ti s prijateljicami.

Želja št. 2: Zaščita

Kakorkoli pogledaš, tvoj moški se ne bo počutil koristnega, če ti ne bo nudil občutka varnosti. Bolj kot to, da boš kričala na pomoč, ko boš v kopalnici zagledala pajka, ga bo približala tvoja odkritost. Če mu boš pokazala, kako ranljiva znaš biti v določenih trenutkih življenja, bo to sprožilo njegov občutek za zaščito, ki ga kot moška vrsta nosi v svojih genih.

Predlog: Če boš poudarila, da si mu hvaležna za trenutke, ki jih je preživel ob tebi, bo vajina vez še globlja.

Želja št. 3: Zasebnost

Kotiček, kamor se lahko zateče v trenutkih, ko bi bil rad sam s seboj in svojimi mislimi, mu bo pomenil več kot vsak pogovor.

Predlog: Prav tako ti predlagamo, da svoje dolge prstke ne spustiš v bližino njegovih elektronskih naprav, ki jih uporablja v vsakdanjem življenju. Naj jih ima samo zase.

Želja št. 4: Pomembnost

Ljudje pogosto iščemo dodatno mnenje, zato vprašaj njega. Tudi če si prepričana, da bo prevladala tvoja in edina smiselna odločitev, poslušaj njegovo plat. Morda boš presenečena, ko ti bo podal popolnoma nov pogled na stvari in morda si boš celo premislila in upoštevala njegov nasvet.

Predlog: Vsak dom potrebuje moško roko, zato se ga ne boj prositi, da postori moška dela, za katera je usposobljen samo on in nihče drug. Naj sledi tudi pohvala za opravljeno delo!

Želja št. 5: Drugačnost

Da mu boš znala kar se da najbolje prikazati, da se v tebi skriva veliko obrazov in da znaš biti zelo zanimiva oseba, se izogibaj rutini. Naj spozna, da se v tebi skriva še veliko neraziskanih področij, ki si jih bo zaželel spoznati.

Predlog: Preseneti ga z majhno pozornostjo, kosilom, drugačno zunanjo podobo, inovativnostjo v postelji … možnosti je nešteto.

Želja št. 6: Sreča

Vsak človek ima pravico biti srečen, zato poskrbi, da bo srečen na vsakem koraku. V razmerje vnesi veliko smeha, ne zadržuj se, ko ti pove nekaj zares smešnega, pa četudi sta v tistem trenutku v knjižnici. Predvsem je pomembno, da ga znaš sprostiti, ko je zaradi stresa najbolj napet. Ko bo napetost popustila, bo postal najsrečnejši človek na svetu.

Predlog: Povabi ga na kegljanje, badminton ali pa v adrenalinski park.

Želja št. 7: Udobje

Moški bo v razmerju začutil udobje v trenutku, ko bo prenehal razmišljati o vajinem razmerju in v njem preprosto začel uživati.

Predlog: Daj mu čas in spoznala boš, da se njegov občutek udobja zrcali tudi za zaprtimi vrati.

Želja št. 8: Naklonjenost

Tudi, če se kaže kot silak, ki ne potrebuje pozornosti, verjemi, da mu bo pohvala dobro dela. pravzaprav bo njegov ego polaskan, če mu boš občasno izkazala naklonjenost za ves trud. Naklonjenost pa mora biti vzajemna, zato se obnašaj samozavestno in mu daj vedeti, da je zadel prvo nagrado.

Predlog: Povabi ga na dogodek, kjer boš blestela. Verjemi, da bo ponosen na dejstvo, da je tvoj fant.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri