Moške (mokre) sanje

Vprašaj ga, o čem (ponoči) sanja, in povemo ti, kakšen je. Različic sanj je seveda neskončno mnogo, a fantje vseeno poročajo o treh najpogostejših (zato je zelo verjetno, da se v njih vsaj občasno znajde tudi tvoj).

3. 5. 2013

Sanje o letenju

Letenje je simbol uspeha in moškosti. Če sta ženska elementa voda in zemlja, sta moška ogenj in zrak. Običajno se takšne sanje prikradejo v moške glave po uspešno izpeljanih projektih ali v obdob­jih, ko vse teče. Nekdo, ki pogosto sanja o letenju, je zagotovo ambiciozen in svobodoljuben – z dvigom med oblake bi rad pobegnil iz svojega ozkega sveta.

Sanje o lastni hiši

Si tvoj fant v sanjah zaviha rokave in prime za opeko (obenem pa še zasadi drevo in napiše knjigo)? Njegove sanje pomenijo napredek v zasebnem življenju – ne čudi se, če te bo v kratkem zaprosil za roko ali izrazil željo, da bi postal oče. Sanje, v kateri bi lastno hišo zrušil, pa pomenijo selitev in novo življenje nekje drugje, in to ne nujno brez tebe.

Sanje o dirkanju

V sanjah je dobil v roke športni avtomobil in se do jutra ni ustavil. Vse tako kaže, da se mu nekam mudi (stran od tebe, bliže k tebi, na boljše delovno mesto ali na počitnice) in da je že precej neučakan. A to ne pomeni, da ga je kakor koli strah: če bi ga bilo, bi v sanjah bežal, tako pa je on tisti, ki ima vse vajeti v rokah. Tudi kar zadeva vajino razmerje?!

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri