Mojstrska osvajanja: Ujemi si svojega princa!

Seznam njegovih najljubših pozornosti ali kako ujeti princa na belem konju.

22. 4. 2013

✽    Ne visi mu za vratom.

✽    Fantje obožujejo, če jim iskreno privoščiš športne dneve s prijatelji in občasne večerne izhode brez tebe. Manj težiš, prej se vrnejo domov.

✽    Kupi njegovo najljubše pivo in prigrizke.

Na nakupovalni seznam nujno uvrsti še nekaj njegovih 'artiklov', ker mu je všeč občutek, da skrbiš zanj.

Pomagaj mu pri kupovanju daril za rojstne dneve ipd.

Fantje so, kar zadeva kupovanje daril, popolnoma izgubljeni, punce pa imamo po navadi več idej kot denarja, sploh pa nekako vedno vemo, kaj kdo potrebuje.

Poslušaj ga brez 'vrtanja' in postavljanja sitnih vprašanj.

Cenijo, če opaziš, da so potrti ali zaskrbljeni, nimajo pa radi, če jim zastaviš cel kup vprašanj in za nameček podeliš še nekaj nasvetov. Poskušaj ga samo poslušati, in če noče govoriti, ne vztrajaj pri pogovoru.

Napiši mu ljubezensko pismo.

✽ Ni treba, da gre za roman, bo pa prijetno presenečen, ko bo iz žepa ali aktovke potegnil nekaj lepih besed in odtis poljuba. Mogoče ti ne bo odgovoril na isti način, bo pa vedel, da je najsrečnejši moški na svetu.

Čez dan mu pošlji skrivni SMS.

Dogovorita se za skrivne kode, da ne bosta izčrpala besed 'ljubim' ali 'želim', in ga nato zasipaj z njimi v najbolj nepričakovanih trenutkih. Komaj bo čakal, da te spet stisne k sebi ...

Besedilo: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri