Mister Slovenije 2018: Slovenski Pozejdoni pod slapovi (FOTO)

Finalisti za mistra Slovenije 2018 so že tik pred finalnim dejanjem. Nocojšnji vrhunec projekta – veliki finale, bo dvema fantoma za vedno spremenil življenje. Katerima?

19. 6. 2018
Slika 1/8
Ana Gregorič

Nocoj bomo namreč okronali Cosmo mistra 2018 in mistra Slovenije 2018, slednji nas bo januarja zastopal na svetovnem izboru Mister International v Aziji.

Mladeniči so bili tekom izbora postavljeni pred vrsto preizkušenj in deležni številnih delavnic o stilu, poziranju, premagovanju treme, nastopanju ter bili vseskozi športno aktivni.

Imeli so tudi kar nekaj fotografiranj s priznano fotografinjo Ano Gregorič in te fotografije so rezultat njihove preobrazbe od januarja pa vse do danes.

Skupaj s podjetjem Zvezdar, smo fante postavili v naravno okolje na škofjeloško kopališče poljanske Sore, kjer so se morali še zadnjič dokazati in prepričati.

Pravi Pozejdoni so se zlili z vodo in delo opravili nadvse profesionalno, prav nič ni bilo videti, da je bila voda ledeno hladna. Med kopalci je bilo slišati tudi, da je temperatura Sori narasla za kar nekaj stopinj.

S svojimi izklesanimi telesi so prepričali predvsem ženski del obiskovalk kopališča, tudi tebe?

Foto: Ana Gregorič
Make up&frizura: Sandra Pranjić za Sfumato make up

Preberi še: Meghan Markle na poroki nečakinje princese Diane nosila čudovito dolgo oblekico

Priporočamo tudi: Kratko majico bomo to poletje nosile kot Gigi Hadid!