Mister Slovenije 2017: Komisija namučila postavne Slovence

Projekt Mister Slovenije je spet v zagonu in prvi kasting je postregel z zanimivim naborom prijavljenih kandidatov.

Mister Slovenije 2017: Komisija namučila postavne Slovence (foto: misterslovenia.com) misterslovenia.com
13. 2. 2017

Na žirantskih stolčkih so tokrat sedeli organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja, fotografinja Ana Gregorič ter duhovna učiteljica Cristy Žmahar (na fotografiji zgoraj)

Prvi krog tekme za uradno najlepšega Slovenca se je odvijal  v SiTi Teatru BTC v Ljubljani, komisija pa je po štirih urah določila uvrščene.

»Nabor fantov je bil zelo raznolik. Ker sem fotografinja, sem se osredotočala na obrazne poteze, proporce telesa in skladnost. Določeni so me prepričali in že z nestrpnostjo pričakujem, kako se bodo izkazali pred objektivom,« je dodala Ana Gregorič. 

Sicer pa je komisija fante temeljito izprašala, preverila hojo in fizično formo.

Castinga se je udeležilo 40 mladeničev, vstopnice za nadaljevanje pa je prejelo 24 najbolj postavnih, karizmatičnih in simpatičnih fantov iz vseh koncev Slovenije.

Duhovna učiteljica Cristy Žmahar je dodala: »Povabilo v žirijo projekta Mister Slovenije me je razveselilo predvsem zato, ker je moja prisotnost napoved, da je tudi lepotna industrija začela dajati močne poudarke energiji posameznikov. Kot duhovna učiteljica sem seveda tako vse doživljala na prav edinstven način. Vsakega kandidata sem videla kot potencial, ki se lahko razvije v vse, kar bo sam želel. Menim, da bo letošnja sezona podala zmagovalca, ki bo ne samo prijeten fizični vzor, temveč tudi karakterni vzor, ki bo s svojim navdihom lahko pomagal drugim.«

Že v kratkem sledijo prvi izzivi. Kandidati se bodo javno predstavili v dveh predizborih, ki se bosta odvijala v kranjskogorskem Casinoju Korona.

Prireditvi prežeti z glasbo, plesom in vročimi izklesanimi telesi tekmovalcev se bosta odvijali prvi petek in zadnjo soboto v marcu.

Dogodek si lahko ogleda kdorkoli, zato prisrčno vabljeni!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri