Mister Slovenije 2016: razgaljenih top 16 polfinalistov (FOTO)

Končno so postavljeni na ogled. Preznojeni, izklesani in vedno pripravljeni na akcijo! Šestnajst polfinalistov projekta Mister Slovenije 2016 se je že podalo v bitko za laskavi naziv. Kdo pa vas najbolj prepriča?

29. 3. 2016
Slika 1/16

Blaž Perat je star 18 let in prihaja iz Jesenic.

Ana Gregorič

Izbrana šestnajsterica kandidatov, ki se poteguje za lepotno krono najlepšega pod Alpami, je že opravila prvi izziv. Postavni fantje iz vseh koncev Slovenije so se morali čim bolje izkazati pred fotografskim objektivom prekaljene fotografinje Ane Gregorič.

"Ob koncu dneva smo bili prijetno presenečeni, saj so vsi kandidati pokazali izredno zanimanje in profesionalni odnos. Na setu so bili koncentrirani z željo, da dajo vse od sebe in da se nekaj novega naučijo," sta razkrila organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja.

Sicer pa je snemanje potekalo v ljubljanskem studiu Zoom Zoom, ki se je za en dan prelevil v temačno in preznojeno telovadnico. Za še bolj privlačen videz izklesanih mladeničev je poskrbela umetnica ličenja Barbara Fartek iz lepotne hiše Artebellus. Večina kandidatov je prvič stala pred profesionalnim fotografskim objektivom, zato jim bo izkušnja zagotovo ostala v trajnem spominu.

Kdo neposredno v finale?

Polfinalisti pa so postavljeni že pred novo preizkušnjo. Na uradni Facebook strani misterslovenia.com poteka glasovanje publike. Med petimi preznojenimi lepotci z največ všečki bo organizacija Mister Slovenije izbrala 2, ki se bosta neposredno uvrstila v finale tekmovanja.

Uporabniki Facebooka lahko glasujete vse do 23. aprila, ko se bo v Casinoju Korona v Kranjski Gori odvijal polfinalni dogodek.

Šestnajsterica postavnih Slovencev se bo tekom atraktivnega večera predstavila publiki in izbrani komisiji ter se borila za 10 finalnih vstopnic. Izbrana deseterica bo deležna novih dogodivščin. Spet bodo postavljeni pred fotografski objektiv, odšli pa bodo tudi na večdnevne priprave v Kranjsko Goro. Mister Slovenije 2016 in ostali dobitniki lent bodo znani 8. junija, ko bo v Ljubljani potekal finalni spektakel.