Mister Slovenije 2015: Zmaga v roke Matjažu Lesjaku!

Sklepna prireditev Mister Slovenije 2015 je ponudila razburljiv zaključek. V ljubljanskem Cirkusu je bilo napeto do konca, prva pa sta ciljno črto prečkala Matjaža. Mister Slovenije 2015 je postal Matjaž Lesjak s Ptuja, z nazivom Cosmo mister 2015 pa se je okitil Matjaž Mavri Boncelj iz Tržiča.

8. 6. 2015
Slika 1/18

Presrečni mister Slovenije 2015 Matjaž Lesjak

Zaklop

Projekt Mister Slovenije 2015 je že sedmič doživel vrhunec. V ljubljanskem Cirkusu se je trlo znanih obrazov ter drugih ljubiteljev mode in lepote, da bi navijali in pozdravili novega uradno najlepšega Slovenca.

Dvourni spektakel je ponudil atraktivne predstavitve finalistov, glasbene in plesne točke ter stand up nastop. Z voditeljsko taktirko pa je suvereno in nadvse simpatično mahala Pia Pustovrh.

Zmagovalca so poleg organizatorjev (50%) in uradne fotografinje projekta Ane Gregorič (20%) določili še člani strokovne komisije (30%).

O usodi desetih lepotcev so odločali nekdanji mister Bojan Ilijanič, direktorica Fashion Days Nataša Horvat, modni agent in maneken Žiga Trkulja, voditeljica Pop Ina Ota Širca Roš, soustanovitelj blagovne znamke GoUndies Gašper Markič, predstavnica Johnny Organic Katja Kokalj, namestnica urednice Cosmopolitan Katja Jakopovič, mister Slovenije 2014 Mitja Nadižar in predstavnica Proteini.si Nina Valant.

Komisija

Napredovanje v super-finale top 5 so si poleg zmagovalcev zagotovili še Miha Repinc in Bohinja, Alen Nuhanović iz Postojne in Andraž Logar iz Kranja. Mister Slovenije 2015 je postal Ptujčan Matjaž Lesjak, ki kar nekaj časa ni mogel dojeti, kaj se mu je pripetilo. Uredništvo Cosmopolitan pa je za svojega predstavnika izbralo Matjaža Mavri Bonclja iz Tržiča, ki je postal Cosmo mister 2015.

Preplet glasbe, vizualnih in svetlobnih efektov

Postavni mladeniči iz vseh koncev Slovenije so se predstavili v petih hodih pod koreografsko taktiko Mihe Krušiča. Očarali so v novi kolekciji oblikovalke Jasmine Gregurič, ki ustvarja blagovno znamko Jessy Design, v športno obarvanem hodu Proteini.si, v trendovskih oblačilih Fashion Days, v spodnjem perilu GoUndies in elegantnih oblekah.

Goste so poleg izklesanih lepotcev zabavali še plesalci Pro dance studia, glasbeni izvajalci Matjaž Kumelj, Christine Zadnikar, Covellite in repar Chorchyp ter stand up komik Gašper Bergant.

Matjaž se veseli nagrad

Novopečenega mistra že čakajo številne medijske in pokroviteljske obveznosti. Sicer pa se že veseli oktobrskega odhoda v Milano, kjer se bo preizkusil kot profesionalni model.

Veseli pa se tudi vseh nagrad, ki jih je prejel. Poleg žepnine 2000 evrov, da bo lahko preživel prve mesece v tujini, se je razveselil še prehranskih dopolnil USN, oblačil iz Fashion Days, profesionalnega fotografiranja z Ano Gregorič, spodnjega perila GoUndies, fitnes karte v Sportclubu, frizerskih uslug in mnogih drugih.

Preberi še: Zala Đurić Ribič in Demetra Malalan skupaj v novem slovenskem filmu!