Mister Slovenije 2015: Komisija izbrala polfinaliste

Projekt Mister Slovenije 2015 je že v polnem teku.

Mister Slovenije 2015: Komisija izbrala polfinaliste (foto: misterslovenia.com) misterslovenia.com
23. 3. 2015

Prvega castinga se je udeležilo 45 kandidatov iz vseh koncev naše dežele. V prostorih ljubljanskega Pro dance studia, ki ga vodi priznani koreograf in mentor Miha Krušič, so povabljeni člani strokovne komisije izbrali polfinaliste izbora.

"Fantje so se izkazali in ob koncu je bilo težko določiti peščico tistih, ki se bo borila za laskavi naziv. Kandidati so morali prepričati v le nekaj minutah, kar za novinca ni enostavno. Večina se jih je izkazala, zato so odločale malenkosti. Eni so prepričali s suverenim nastopom, drugi z neko posebno iskrico v očeh, spet tretji z očarljivo zunanjo lepoto, ki jemlje dih," je povedal organizator Erik Ferfolja.

O polfinalistih so poleg organizatorjev projekta odločali še aktualno Cosmopolitanovo dekle z naslovnice Tina Zagoričnik, mister Slovenije 2012 Marko Šobot, fotografinja Ana Gregorič, lanski superfinalist mistra Slovenije in maneken Aljoša Kuzmanovski ter voditeljica Pia Pustovrh.

Po zaključenem delu, ko so bili postavni lepotci ocenjeni in izbrani, pa se je družba odpravila na zasluženo kosilo v restavracijo DiVino, kjer je gurmansko uživala in kramljala do poznih ur.

mister

Naslednja preizkušnja za izklesane mladeniče bo že čez teden dni. Takrat se bodo postavili pred objektiv Ane Gregorič in nastale bodo prve predstavitvene fotografije za javnost.