Koliko minut traja PRAVI seks? Naš novinar je našel odgovor

Moški imamo resne težave s številkami. Kilogrami na fitnesu, konji v avtomobilu in centimetri v hlačah. Danes pa se je, ker nam na vseh koncih ponujajo številne priročnike za rešitev težav, ki jih do izida priročnika sploh nismo imeli, pojavilo tudi vprašanje seksualne minutaže.

Koliko minut traja PRAVI seks? Naš novinar je našel odgovor (foto: Shutterstock) Shutterstock
13. 12. 2020

Urbana legenda o 20-sekundnem seksu, Ameriška pita in doktorske dizertacije na račun podaljševanja njegove spolne vzdržljivosti so cicibansko vprašanje 'koliko časa zdržiš pod vodo' prestrukturirali v 'koliko časa zdržiš v njej, preden ti pride'.

In če vprašate povprečnega kaveljca, se bo z veseljem zlagal, da tudi tri ure, če je treba.

A dejstvo je, da moški preprosto nismo material za maratonski seks. Pravzaprav tudi ženske v 21. stoletju - ali pač kdaj koli - niste (bile) material za maratonski seks.

Ko prej omenjeni kaveljc potem res nabija svojo ubogo Micko tja v en dan tri ure skupaj, na koncu tako ali tako več ne čuti, ali ima generalčka sploh še pritrjenega k telesu, Mickina vagina pa je verjetno že na pol poti spremenila tri odtenke rdeče in nabreknila na velikost Pohorja.

Ampak če je treba, je treba.

Ogromno moških je namreč slepo prepričanih, da ženske obožujejo, ne, celo nujno potrebujejo, dolgotrajno seksualno obdelavo.

Če vržemo v to enačbo še opevane večkratne orgazme (ja, spet številke), postane hitro jasno, zakaj se on nikakor ne spravi z nje.

In medtem ko je ona že debele pol ure nazaj dosegla vse, kar je hotela, on v glavi še vedno misli na Margaret Thatcher in sestavine dobrega sendviča, da bi ja, po moško, zdržal čim dlje.

V modernem seksualnem svetu se je zato pametno enkrat za vselej odpovedati tovrstnim posteljnim mitom, ki za seboj redkokdaj potegnejo kaj dobrega.

Ženske žal premalokrat poveste, kako točno želite, da se vam ustreže – verjetno v skrbi za njegovo dostojanstvo in nadaljnjo erekcijo – a če ne boste spregovorile, se boste vse prevečkrat gugale v 'pijanskem seksu', ki mu kar ni in ni konca.

Moški pač verjamemo, da je večje vedno tudi boljše, in pozabimo na zdrave alternative.

Maratonski seks ja, če je od tega tri četrtine časa namenjenega predigri in ljubimkanju. Oziroma maratonski seks po obrokih.

Naj obema pride štirikrat v eni noči, v štirih različnih seansah, na štiri različne načine.

Če ne drugega, imate vmes vsaj možnost obiskati kopalnico, v nasprotnem primeru pa boste pribite na posteljo brez vsakršne možnosti pobega.

Mačistična logika bo sicer težko dojela koncept manj po večkrat, a brez skrbi, rezultati bodo vidni že pri naslednji spolni aktivnosti.

Fiktivna kolumnistka Carrie Bradshaw je nekoč zapisala: “V pozi 69 so nazadnje uživali leta ‘69.” Nekatera seksualna prepričanja so pač napačna.

Kdo in zakaj jih je vlekel skozi desetletja, ne ve nihče, a v praksi se nikoli niso izkazala za uporabna.

Kot ‘poza 69’ tudi maratonski seks žal ni pretirano užitkarski način izražanja strastne ljubezni.

Niti za nas niti za vas, le da smo moški do tega odkritja (očitno) prišli šele pred kratkim. Hja, ves preostali čas smo se namreč ukvarjali s tem, kako pomembna je dolžina penisa.

Napisal: Darjo Hrib

Preberi še: Seks skrivnosti, ki moške izstrelijo med zvezde.

Priporočamo tudi: Ko prebereš to, se boš samozadovoljevala samo še na delovnem mestu!