Ko te punca vpraša: ‘O čem razmišljaš?’

Kaj mi hoče s tem vprašanjem povedati? Saj vendar ničesar ne skrivam pred njo. Zakaj me to sprašuje? Mar me sumi česa?

11. 1. 2011

Brez skrbi. S takšnim vprašanjem nikakor ne izraža kakšnih – še posebno zate - napornih zloslutenj. Enostavno si želi, da bi z njo nekaj delil. Karkoli. Zares ;)

Si se hip ali dva zamislil?

Če ti postavi takšno vprašanje, gre verjetno za trenutek, ko si utihnil in se zamislil, zato je sklepala, da razmišljaš o nečem pomembnem, četudi v resnici sploh ni tako.

Počutila se je tudi izključeno, ker tega, kar si razmišljal, nisi delil z njo. In če si bil v zamišljenem stanju kar nekaj časa, jo je tudi že zaskrbelo, ker če razmišljaš o nečem pomembnem, pa tega ne deliš z njo, gre ‘gotovo’ za kaj slabega.

Želi biti del tvojega sveta

Kadar ti torej punca postavi takšno vprašanje, je to preprosto zato, ker želi biti povezana s tabo. In zato naslednjič, ko te bo to vprašala, enostavno povej, o čem razmišljaš, ne glede na to, za kaj gre.

In ne skrbi. V ozadju njenega vprašanja ni kakšno 'prebrisano hotenje', da bi se kakorkoli zagovoril in bi te tako ‘ujela v past’. Želi si zgolj biti del tvojega sveta. Dovoli ji to, pa ti bo to vrnila desetkratno. Verjemi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri