Ko je tvoje vedenje najboljša kontracepcija

Takole gre: njena obramba je popustila, pred teboj se zvija v Evinem kostumu, ko zineš ali storiš nekaj tako bedastega, da je v trenutku spet – oblečena. Če se tvoja bližnja srečanja z ženskim spolom običajno končajo z njenim pobegom iz spalnice, je skrajni čas, da te razsvetlimo (lepilni trak je slaba rešitev, ker si želimo tvojih ust).

28. 9. 2006

Padeš na kolena

Če kaj sovražimo, je to izsiljevanje v zadnji fazi. Nočemo te videti na kolenih pa amen. Če smo rekle ne, to pomeni ne. Nikar ne moleduj, da bi nas posnel s kamero, če se za to nismo zmenili že prej (pri odvetniku). Ne prepričuj nas, da je neki cirkuški položaj najbolj vroča stvar na planetu. Izpod postelje ne vleci konjeniške in policijske opreme, če nisi prepričan, da v tem uživamo.

Če bi se zadovoljil s prvim ne, bi ti še odpustile, a po tvojih neskončnih litanijah: “Prosim, prosim, prosim,” nas vse mine. Tako hitro oblečene in zapete do vratu nas še nisi videl, pa niti pri vojakih nismo bile.

Pustiš prižgan TV

Ok, to še ni najhujše. V navalu strasti si tisto škatlo pač pozabil izključiti. A če te dobimo, da med seksom pogleduješ na zaslon (kakšno naključje, Fashion TV!), se nam bo strgal film! Če se nam niti med seksom ne moreš stoodstotno posvetiti, ni razloga, da bi ti me posvetile življenje.

Ali si bomo na hitro poiskale ljubimca z ugasnjenim televizijskim sprejemnikom ali pa se bomo malo poukvarjale s tvojo plazmo. Nekaj osnovnega orodja, ki bo tvoj ljubljeni televizorček nepreklicno utišal, premore tudi naša kozmetična torbica.

Prehitevaš dogodke

Upamo, da ti metafore ne delajo prevelikih težav, zato ... Če boš svoj čolniček po glisiranju skozi zaliv takoj zapeljal v pristanišče, boš nasedel na suhem. Me imamo rade veliko razgledovanja po skritih kotičkih zalivčkov, pa tudi sončenje v dvoje.

Kdo ti je povedal, da ženske v vsakem primeru padamo na hitrost? Hiter seks je dober enkrat na mesec. Ko vsakič tako hitiš, si lahko mislimo dvoje: ali si slab ljubimec ali pa nas nimaš dovolj rad. Res hočeš, da se o tej težavi pogovorimo s prijateljicami? Da se prijateljice pogovorijo s prijateljicami? Da se prijateljice od prijateljic ... ? Evo, že ve celo mesto!

Delaš se norca iz napačne stvari – nas

V ljubezni in vojni je v vse dovoljeno, v postelji pa ne. Tebi se zdi tako srčkano, če naš celulit primerjaš z neko sladico. In dlake, ki smo si jih pozabile obriti ... prav tam ... Neizčrpen vir smeha! Komentarji, ki bi se nam sicer zdeli smešni (ja, tudi iz sebe se znamo ponorčevati), v postelji ne zvenijo seksi.

Pazi, da ne bomo še me postale duhovite ... “O, kaj pa je tale luštna majhna stvarca? Čisto je podobna penisu, le da je malo manjša ...” Tvoje šale, ki ciljajo na našo neprivlačnost, zanesljivo vodijo v prekinjen odnos (tudi če si sicer želimo zanositi).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri