Ko je ni na zmenek

Kaj storiti, če se punca ne prikaže na zmenku? Možnosti je več … lahko jo čakaš kot nebogljen kuža, lahko odideš in se nikoli več ne zmeniš zanjo ali pa jo pokličeš in povprašaš, zakaj se ni prikazala …

18. 1. 2008

Največ 15 minut

Velika verjetnost je, da se po več kot 15 minutah zamude sploh ne bo prikazala, in če se ob tem ne bo javila ter sporočila, zakaj zamuja, lahko mirne duše odideš. Če boš po 20, 25 ali 30 minutah še vedno tam, ji boš pokazal, da si lahko privošči vse in takšno zamujanje si bo dovolila še kdaj, ker bo vajena, da boš počakal nanjo. Naj se navadi s točnostjo človeku izkazovati spoštovanje.

Skrajšani zmenek

Če te je o zamudi obvestila nekaj minut pred vajinim snidenjem in nato zamudila več kot 20 minut, imaš vso pravico, da zmenek predčasno zaključiš. Naj se zaveda, da je tudi tvoj čas dragocen. Če sta se ujela, se bo naslednjič bolj potrudila in prišla točno, da bosta skupaj lahko več časa. Če ji zamudo opravičiš brez razburjanja, pa ne bo imela razloga, da bi naslednjič ravnala drugače, zato bo veliko večja verjetnost, da bo spet zamudila.

O njej ne duha ne sluha

Na dan propadlega zmenka je nikar ne kliči, da ne boš v njenih očeh videti obupan, naj si misli, da imaš dovolj polno življenje in da ni edina. Morda te bo proti večeru poklicala in se opravičila, čeprav je ta možnost zelo malo verjetna.