Ko čakaš in čakaš na njegov klic ...

Vsaki od nas se je že zgodilo: nestrpno pričakuješ njegov telefonski klic, telefon imaš pri sebi noč in dan, poskočiš vsakič, ko zazvoni, in si divje izmišljaš opravičila, zakaj ne pokliče (izgubil je številko, ukradli so mu telefon, pozabil ga je v službi, nagaja mu baterija, mogoče sta se narobe razumela) ...

Če ti reče, da je bil preveč zaposlen, ga odpiši. (foto: Chris Clinton, Shutterstock, profimedia.si, Getty Images/Fuse, Getty Images/Dorling Kindersley, Getty Images, arhiv proizvajalcev) Chris Clinton, Shutterstock, profimedia.si, Getty Images/Fuse, Getty Images/Dorling Kindersley, Getty Images, arhiv proizvajalcev
10. 4. 2012

Toda njegovega klica (niti sporočila) od nikoder.

Greg Behrendt in Liz Tuccillo, avtorja priročnika z naslovom Mu pač ni do tebe (Založba Primus, 2009), razkrivata skrivnost:

"Večina moških bo po zmenku ali na koncu telefonskega pogo­vora rekla, kar mislijo, da si ženska želi slišati. Raje to, kot da ne bi rekli nič. Nekateri pri tem lažejo, drugi so iskreni."

Povzetek? Lažnivci ne bodo nikoli (več) poklicali.

Nauki te lekcije, ki jih na srce polagata avtorja, so:

1. "Če te ne pokliče, je to zato, ker sploh ne misli nate."

2. "Če ne izpolnjuje niti majhnih, navidezno nepomembnih obljub, kako se bo držal velikih? Vedi, da mu je očitno vseeno, če te prizadene."

3. "Ne druži se z ljudmi, ki ne izpolnjujejo obljub."

4. "En telefonski klic si pa menda že zaslužiš." Če te torej ne pokliče, ga čim prej pozabi.

Besedilo: Nuša Oblak

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri