O čem razmišljajo moški, kadar ne razmišljajo o seksu?

Knjiga, ki razen pomenljivega naslova ('What Every Man Thinks About Apart From Sex') na svojih platnicah ne premore nobenega teksta več, je postala bestseler.

7. 3. 2011

200 strani debela knjiga, ki jo je podpisal - no, vsaj to :) - Sheridan Simove, je bila s pomočjo močne promocije britanskih študentskih združenj razprodana.

Knjigo, če si to ime sploh zasluži, pa zdaj študentje uporabljajo kot običajni blok za zapiske.

Študent Jess Lloyd iz Nottinghamske univerze je povedal:

"Punci sem kupil izvod te knjige - a bolj za šalo kot zares, potem pa sem jo pričel uporabljati za zapisovanje predavanj. Zdaj se zdi, kot da ima čisto vsak študent, ki ga poznam, vsaj en primerek knjige. Vsi so nori nanjo."

Presenečen je tudi 39-letni avtor Simove, ki je diplomiral na Oxfordu:

"Nikoli si ne bi mislil, da bi mojo knjigo študentje lahko uporabljali kot blok za zapiske. Na nek način tako spodbijajo mojo tezo, saj knjigo dejansko polnijo s konkretno vsebino. Se pa vendarle sprašujem, koliko jih potem, ko zapustijo predavanja, spet razmišlja samo o seksu. Stavil bi, da je odgovor: 100 %!"

In še to:

Avtor te nenavadne uspešnice ima pred seboj že nov projekt. Zdaj ima v načrtu doktorat iz univerzitetnega življenja, v katerem bo skušal odgovoriti na vprašanje: o čem pa ženske razmišljalo, razen o tem, da razmišljajo o seksu.

Menda se nadeja, da bo svoje izsledke morda lahko objavil že enkrat v naslednjem desetletju ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri