Kiteboarding tudi zanjo

Če je to zaenkrat samo šport, ki ga prakticiraš s prijatelji, in si želiš, da bi se nad njim navdušila tudi tvoja najdražja, imamo predlog …

1. 8. 2008

Da se ne bo prestrašila prve predstavitve iz tvojih ust, ko ji boš navdušeno razlagal, kaj pomeni kiteboarding ali po domače kajtanje, ji osnove razloži v 'njenem' jeziku:

Kitebording je mlad (tako kot ona), razburljiv (kot njena družba) in dinamičen (kot njeno obnašanje v postelji) šport, ki se odvija v naravi (ona pa jo tako obožuje).

Obvezno ji omeni

Ne pozabi dodati že na začetku, da se osnov lahko nauči že v nekaj dneh! Ta podatek jo bo zagotovo navdušil, zato bo zbrala pogum in morski šport tudi preizkusila.

Vse v enem

Šele nato ji razloži, kaj vse se bo naučila, kajti kiteboarding združuje elemente različnih športov:

  • deskanja na snegu,
  • deskanja na vodi,
  • jadranja na deski in
  • jadralnega padalstva.
Zaradi tega velja za enega najbolj drznih in vsestranskih športov.

Brez ljubosumja

Čeprav bomo zdaj navedli podatek, ki te ne bo najbolj razveselil – da na tečajih kar mrgoli fantov – ohrani mirno kri, saj boš poleg nje vedno le ti. V različnih primerih: ko bo potrebovala tvojo pomoč, spodbudo ali pa le hvalo, kako ji je ta šport pisan na kožo.

Kako do popusta?

Prvi v tem športu pri nas je Jernej Privšek, ki ima tudi svojo spletno stran www.kitesfera.com in dekletom pri tečajih nudi 30 odstotkov popusta – deležna ga bo, če bosta omenila, da sta za to slišala pri Cosmopolitanu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri